مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند رسمی

با سلام. بنده در سال78 یک واحد آپارتمان مسکونی از شرکتی سهامی که سند مالکیت بنامش بود خریدم و در آن ساکن شدم. الان رفتم برای گرفتن سند رسمی میگویند شرکت منحل شده و هیات تسویه به مدت دو سال تعیین شده است دیر آمدید چون هم شرکت جمع آوری شده است و هم هیات تسویه کارش تموم شده است. الان برای گرفتن سند باید شاکی چه کسی بشوم ؟ ضمنا هیچگونه بدهی به شرکت فروشنده و بانک ندارم و تمام اقساط و بدهی ها را پرداخت کردم. با تشکر از راهنمائی تان

پاسخ ها :

مهديه  مقدوري

سرکار خانم مهديه مقدوري :

سلام
دادخواست الزام به تنظيم سند داديد ؟
اگر خير شما بايد مطابق مبايعه نامه عليه فروشنده دادخواست الزام به تنظيم سند رسمي بديد و البته اگر تفكيك نشده و پايانكار هم ندارد زر دادخواست قيد كنيد