مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

سلام
من از دانشگاه اخراج شدم و بدهی به دانشگاه دارم دانشگاه شبانه از صندوق رفاه بهم پیام دادن که چون پرداخت نکردین به بانک مرکزی اطلاع داده میشه
سوالم اینه که میتونن به حساب های من دسترسی داشته باشن؟و مسدود کنن

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

با سلام در صورتی که در فرم تعهد به این مورد اشاره شده بله حساب شما مسدود خواهدشد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. در صورتی که بدهی شما قطعی شود و علی رغم اطلاع رسانی نسبت به پرداخت اقدام نکنید با حصول سایر شرایط علاوه بر مسدودی حساب امکان محرومیت شما از تسهیلات و وام های بانکی نیز وجود دارد.