مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی

سلام. من‌ برج‌ پنج‌ 96 تصادف‌ کردم‌ و مقصر‌ من‌ نبودم‌. بیمه‌ این‌ هفته‌ میخواد‌ دیه‌ رو پرداخت‌ کنه‌‌ میگن‌ دیه‌ طبق‌ صدور رای‌ دادگاه‌ یعنی‌ پارسال‌ پرداخت‌ میکنن‌. و‌ مابه‌تفاوت‌ اگر‌ میخوای‌ باید‌ شاکی‌ راننده‌ بشی‌ ممنون‌ میشم‌ راهنمایی‌کنید‌.

پاسخ ها :

سودا سلطان سنجری

سرکار خانم سودا سلطان سنجری :

دیه یوم الادی است یعنی باید به نرخ روز باید پرداخت شود نه زمان تصادف یا صدور رای.

اگر دقت کرده باشید قضات در انشای رای، مبلغ دیه را ذکر نمی کنند و از عباراتی همچون دیه کامل، چند درصد یا چند هزارم دیه استفاده می کنند