مشاوره حقوقی رایگان - تخلفات مدير ساختمان

با عرض سلام، در ساختمان ٤واحدی ما مدير ساختمان پزشك هستند، و در قسمت انباری خودشون مطب دارند و رفت و آمد های بيمارانشون خيلی زياد و بی موقع هست. متاسفانه درب ورودی ساختمان رو هم باز ميگذارند. همينطور ايشون يك سرايدار افغان و بدون شناسنامه آوردن كه بهشون يه انباری ديگه دادن و دارن زندگی ميكنن. اين به اصطلاح سرايدار اصلا كار نظافت ساختمان را انجام نميدهند، و فقط كارهای خانه مدير را انجام ميدهند، ولی ايشون از ما شارژ ميگيرند. ميخواستم سوال كنم آيا كار ايشون تخلف به حساب مياد؟؟؟ اگر بله من چه كار كنم، من مالك يك واحد هستم ايشون ٣واحد

پاسخ ها :

رضا اسلامی

جناب آقای رضا اسلامی:

سلام میتونید از طریق مراجع ذی ربط مثل اماکن و دادسرای پزشکی و امثالهم اقدام کنید