مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند

با سلام ببخشید من مغازه ای که خریدم سند مادر داره چون هنوز پایان نگرفته و اینکه خلافی داره و دونفر شریک هستن که سند به نام پانزده نفر کردن که بچه هامون هستن و کسی که به من فروخته از آنها وکالت داره و من عدم حضور ایشان رو گرفتم البته میخواهم مدارکم هم چک به و هزینه الزام به میخواهیم بتونم چه قدر هستم مبلغ معامله 265 میلیون هستش آیا این هزینه به من بر میگرده

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

بايد قراداد شما مطالعه شود تا بتوان كمك كرد و شما يك وكيل بگيريد تا به حق خود برسيد

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
برای کمک و اظهار پاسخ سوالتون را بدون اشتباه تایپی و خواسته خود را بطور واضح مجددا بیان فرمایید