مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

سلام
من حدود سال 86 از برادرم وکالت بلاعزل گرفتم بابت فروش یک باب خانه و ملک همان سال را فروختم و پول نزد من ماند و ایشان تا به امروز مراجعه به دریافت وجه نکرده آیا من میتوانم با ارسال اظهارنامه جهت تعیین تکلیف وجه را بکنم یا نه و در صورت اعلام آمادگی ایشان برای گرفتن وجه ارزش ملک روز حساب میشود یا ارزش همان موقع
ممنون

پاسخ ها :

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

با سلام. چون شما وکیل و امین ایشان بودید در همان زمان باید مبلغ را پرداخت می کردید و اگر ایشان علیه شما دادخواست دهند می توانند اصل مبلغ به انضمام تمام خسارت ها را از شما دریافت کنند. حتی گاهی اوقات با جمیع شرایط دیگر موضوع جنبه کیفری و خیانت در امانت هم پیدا می‌کند. با مشورت وکیل نسبت به پرداخت آن اعلام آمادگی کنید.