مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با عابر

باسلام. بنده با خودرو در کوچه ای درحال تردد بودم که ناگهان با یه بچه ای که از فرعی با سرعت میومد برخورد کردم متاسفانه شرایط جوری بود که تو اون لحظه فراموش کردم به اورژانس و 110زنگ بزنم و مصدومو به همراه مادرش و همسایه به بیمارستان بردم و فهمیدیم که پاش شکسته خلاصه بردمش به بیمارستان فوق تخصص حدود سیصد تومن هزینه کردم براش، حالا پدرش شکایت کرده دیه بگیره من مدارکم کامله بوده و بیمه ام داشتم و اینکه اخر این ماه جلسه دادگاهمه میخواستم بدونم که همه دیه رو بیمه میده یا نه ؟ و سوال بعدیم اینکه مجازات خود من میگن جزای نقدیه میخاستم بدونم با توجه به اینکه خودم بیمارستان بردمش و هزینه کردم براش چقد جریمه میکنن منو ؟ ممنون میشم هرچه زودتر جواب بدین

پاسخ ها :

صادق کریمی اقکند

صادق کریمی اقکند :

استان :

سلام بله همه دیه را بیمه پرداخت میکنه و مبلغ جزای نقدی بستگی به نظر قاضی پرونده داره اما حدوا بین پانصد تا یک تومان جریمه میکنند