نمونه صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص

نمونه صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص

                                                                                                              بسمه تعالی

نام شرکت: ……………………………

شماره ثبت شرکت: ……………………………

 سرمایه ثبت شده: ……………………………

شناسه ملی: ……………………………

صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده شرکت …………………………… سهامی خاص ثبت شده به شماره …………………………… در ساعت ……………… مورخ ……………… با حضور (کلیه / اکثریت: توضیح این که در متن صورتجلسه تنها یکی از کلمات «کلیه» یا «اکثریت» درج می گردد.) سهامداران در محل قانونی شرکت (درصورتی که مجمع در غیر محل شرکت تشکیل شده آدرس آن محل در قسمت محل قانونی شرکت نوشته می شود) تشکیل گردید.

 الف: در اجرای مفاد ماده 101 لایحه اصلاحی قانون تجارت:

1ـ خانم/ آقای …………………………… به سمت رئیس جلسه

2ـ خانم/ آقای …………………………… به سمت ناظر رئیس

3ـ خانم/ آقای …………………………… به سمت ناظر جلسه

4ـ خانم / آقای …………………………… به سمت منشی جلسه انتخاب شدند.

ب: پیشنهاد هیات مدیره و گزارش بازرس قانونی شرکت در خصوص کاهش سرمایه اختیاری در اجرای مواد 189 به بعد لایحه اصلاحی قانون تجارت مقرر گردید سرمایه شرکت از مبلغ ………………… ریال منقسم به ………………… سهم ………………… ریالی به ………………… ریال منقسم به ………………… سهم ………………… ریالی کاهش یابد و به هیئت مدیره در اجرای ماده 192 لایحه اصلاحی قانون تجارت اختیار داده می شود که نسبت به طی مراحل قانونی و ثبت کاهش سرمایه در اداره ثبت شرکت ها اقدام نماید.

ج: ماده: ………………… اساسنامه شرکت بشرح مذکور اصلاح می گردد.

د: به خانم/ آقای …………………………… (احدی از سهامداران – وکیل رسمی شرکت) وکالت داده می شود که ضمن حضور در اداره ثبت شرکت ها نسبت به ثبت صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص و پرداخت حق الثبت و امضاء ذیل دفاتر ثبت اقدام نماید.

امضاء هیات رئیسه:

1ـ رئیس جلسه ……………………………

 2ـ ناظر جلسه ……………………………

3ـ ناظر جلسه……………………………

 3ـ منشی جلسه ……………………………

 

تذکرات:

1- کلیه صورتجلسات می بایست روی سربرگ شخصیت حقوقی مربوطه پس از امضاء اشخاص ذی سمت و با مهر آن شخصیت حقوقی تهیه و ارسال گردد.

2- اصل روزنامه های رسمی و کثیرالانتشار که آگهی کاهش سرمایه در آن درج شده به ضمیمه صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

3- گواهی از مرجع قضایی مربوطه دایر بر عدم وصول دادخواست (اعتراض به کاهش سرمایه) بهمراه صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

4- صورتجلسه هیات مدیره دایر بر عملی نمودن کاهش سرمایه به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

5- لیست سهامداران و تعداد سهام آنها بعد از کاهش سرمایه به ضمیمه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

6- صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص در چند نسخه تنظیم و کلیه صفحات به امضاء هیات رئیسه جلسه برسد و یک نسخه آن تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

7- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده رعایت تشریفات دعوت وفق اساسنامه شرکت و مواد لایحه اصلاحی قانون تجارت (ماده 99) الزامی است.

8- در صورتی که مجمع با حضور اکثریت سهامداران تشکیل شده اصل روزنامه حاوی آگهی دعوت بهمراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

9- نام سهامداران حاضر در مجمع و تعداد سهام آنها در یک لیست نوشته و به امضاء آنها برسد و هیات رئیسه مجمع صحت آنها را تایید کند و به همراه صورتجلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

10- صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در خصوص کاهش سرمایه اختیاری شرکت سهامی خاص حداکثر ظرف یکماه از تاریخ تشکیل جلسه تحویل اداره ثبت شرکت ها شود.

11- کلیه اقدامات پذیرش صورتجلسات از طریق سامانه اینترنتی به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir صورت می گیرد.

12- جهت دسترسی به کلیه اطلاعیه ها و بخشنامه ها و آخرین راهنمایی های مربوط به چگونگی پذیرش و ثبت درخواست تاسیس و تغییرات اینترنتی علاوه بر مراجعه به راهنمای سایت فوق می توان از پایگاه اطلاع رسانی ثبت شرکت ها به آدرس http://sherkat.ssaa.ir نیز جهت بهره برداری لازم استفاده نمود.