نمونه قرارداد وکالت کاری در امور تجاری

نمونه قرارداد وکالت کاری در امور تجاری

ماده 1- طرفین قرارداد

موکل:

خانم/آقای …………………. فرزند ……………….. به شماره شناسنامه …………… کد ملی ………………….. متولد ……………… صادره از ……… شماره تلفن ثابت …………….. شماره همراه …………………… به نشانی ………………………………………………………

وکیل:

خانم/آقای …………………. فرزند ……………….. به شماره شناسنامه …………… کد ملی ………………….. متولد ……………… صادره از ……… شماره تلفن ثابت …………….. شماره همراه …………………… به نشانی ………………………………………………………

ماده 2- موضوع قرارداد

انجام کلیه امور تجاری موکل در تجارت خانه وی واقع در شهر ……………… خیابان ………….. پلاک ……… آپارتمان ……. طبقه …. اعم از خرید و فروش کالا، واردات، صادرات، ثبت سفارش، گشایش حساب ارزی، اعتبارات اسنادی، دریافت پرو فرما، تأدیه بهای کالاهای خریداری اعم از نقد یا یوزانس و دریافت ضمانت نامه های بانکی و بیمه نمودن کالاها، کابوتاژ یا ترانزیت کالا، دریافت غرامات ناشی از ورود خسارات به کالاهای مورد بیمه، ترخیص و پاساوان وفق قانون امور گمرکی و آئین نامه های مربوطه، امضاء اظهارنامه ها، اعتراض به تشخیص گمرکی، تجدیدنظرخواهی و شرکت در کمیسیون های حل اختلاف گمرکی و دفاع از حقوق موکل، صدور چک ها و ظهر نویسی و امضای چک هایی که در وجه موکل صادر شده است و اخذ وجوه آنها و یا واریز به حساب های جاری موکل نزد هر بانک، اخذ گواهینامه های برگشتی بانک و چک های بلا محل برگشتی از بانک، دریافت حق السعی ها یا پورسانت ها، تأدیه فرانشیزها و کارمزدها و سایر هزینه ها، تأدیه مالیات، عوارض و اعتراض به تشخیص های مالیاتی و شرکت در کمیسیون های بدوی و تجدیدنظر و حل اختلاف مالیاتی و دفاع از حقوق مؤدی و امضاء و تسلیم اظهارنامه مالیاتی و اخذ مفاصاحساب ها و گواهی ها و اخذ یا تمدید کارت بازرگانی، شرکت در جلسات اتاق بازرگانی و صنایع و معادن و دادن رأی و انتخاب نمودن یا انتخاب شدن با حق مراجعه به تمام وزارتخانه ها، ادارات دولتی و وابسته و غیردولتی و شهرداری ها، سازمان ها، شرکت ها، نهادها، شوراها، مراکز تهیه و توزیع، مؤسسات و نیروهای انتظامی و مراجعه به تمام گمرکات و بنادر کشور و شرکت در بورس اوراق بهادار، خرید سهام بورسیه یا سهام شرکت ها و مؤسسات تجاری به نام موکل، تأدیه هزینه های سوخت و ارتباطات و تأدیه اقساط بانک ها و انجام مکرر امور مزبور اعم از جدید یا از سابق و با حق تمدید، تجدید، تعدیل، تغییر، تبدیل، برداشت از حساب‌جاری موکل نزد هر بانک ولو مکرر با اصدار و امضای چک ها، امضاء سفته ها و بروات، قبول یا نکول و آنچه را که در رابطه با تجارت لازم و میسر و ضروری است بنا به تشخیص خود و غبطه موکل با حق تسلیم و یا اخذ اسناد، مدارک و اسناد اعم از اصل یا رونوشت و کپی.

ماده 3- حدود اختیارات وکیل

وکیل مرقوم بالمباشره در خصوص انجام مورد وکالت دارای اختیارات مزبوره می باشد. اقدام و امضاء وکیل در این موارد به جای اقدام و امضای موکل صحیح و نافذ می باشد و نیازی به حضور یا کسب اجازه مجدد موکل ندارد و این وکالت فقط در نفس وکالت مؤثر می باشد.

ماده 4- حل اختلاف

اختلافات بدواً از طریق مذاکره و سازش حل و فصل خواهد شد و در صورت عدم توافق از طریق مراجع قانونی رفع اختلاف خواهد شد.

ماده 5- نُسخه های قرارداد

این قرارداد مشتمل بر پنج ماده در تاریخ ………………… به تعداد ……….. نسخه با اعتبار یکسان تنظیم، امضاء و مبادله گردید.

                                                                                                  

                                  امضاء موکل                                       امضاء وکیل