سمیه صادقیانی فر

مشاور حقوقی

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی حقوق

شهر:

تهران

درباره من

لیسانس حقوق از دانشگاه شیراز

تخصص ها

جرایم علیه شخصیت و هویت شامل افترا، توهین، اظهارات خلاف واقع، نشر اکاذیب، شهادت دروغ، هتک حرمت، تهدید و اجبار، اکراه، افشای سر، ایجاد مزاحمت
دعاوی اموال منقول شامل خودرو، ماشین آلات، وسایل و لوازم، اشیاء گرانبها و جواهرات و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1395/5/7
تعیین تکلیف سهم الارث - حدود 35 سال پیش پدرم فوت کرد و تنها چیزی که از ایشان باقی ماند یکبابب منزل مسکونی کوچک.
ورثه حین الفوت عبارت بودند از 5 نفر شامل: تنها همسر قانونی و 3 دختر که 2 نفر از ایشان ازدواج کرده بودند و یک دختر 18 ساله در خانه و تنها پسر 16 ساله (اینجانب)
بعد از چند ماه از طرف بانک مسکن، حکم تخلیه ملک به علت عدم پرداخت اقساط به ما ابلاغ شد. پس از مراجعه به بانک، به ما اعلام شد که متوفی فقط مبلغ جزئی اولیه قرارداد ملک و 2 قسط بعدی را پرداخت نموده و نزدیک به 2 سال است که اقساط عقب افتاده و طبق قانون باید ملک تخلیه شود.
خلاصه پس از پیگیری زیاد بانک موافقت نمود که چنانچه اقساط معوق با جریمه دیرکرد یکجا پرداخت شود و نماینده ورثه تعهد و تضمین ( با سفته) بدهد که مابقی اقساط را تا 13 سال بعد پرداخت کنیم، از تخلیه ملک صرف نظر خواهند کرد. و بنده این تضمین را دادم و تمامی اقساط را پرداخت نمودم. پس از اتمام اقساط دو سال طول کشید تا توانستیم سند ملک را بگیریم ولی در سند مذکور نام مالک بدین قرارد بود ( ورثه مرحوم .........) و از آن به بعد برای هر کاری باید همه ورثه حضور می یافتند. تا اینکه همگی وراث به بنده وکالت بلاعزل تام الاختیار دادند برای هر کاری حتی فروش به خود.
چند سال پیش مادر فوت شد و دیگر کسی در آن خانه زندگی نمیکرد و سه سال متروکه بود و به درخواست و شکایت همسایگان، پس از بازسازی کامل، به اجاره داده شد. که مبالغ اجاره دریافتی در یک حساب جداگانه نگهداری میشود.
چند سال قبل یکی از خواهران فوت شد و فرزندان ایشان، سهم الارث مادر خود را از ملک پدری از اینجانب مطالبه نمودند. با مراجعه به دفتر خانه متوجه شدیم که به علت فوت موکلین، وکالتنامه اینجانب نیز باطل شده است.

توضیح اینکه در طول این چند سال کلیه اقساط و مالیات ارث و هزینه ها (جزئی و کلی) تماماً توسط اینجانب پرداخت شده است.

سوالات:
1- اقساط و هزینه های پرداخت شده برای این ملک در طول این چند سال چگونه به بنده بازگردانده خواهد شد؟
2- سهم الارث با توجه به بازماندگان ( یک پسر و دو دختر و فرزندان دختر متوفی) چگونه خواهد بود؟
3- از همه مهمتر اینکه آیا ورثه میتوانند سهم الارث نامشخص را بین خود معامله یا ببخشند. چگونه؟
4- برای رعایت کلیه موارد قانونی و رفع ابهام از ذهن ورثه چگونه باید اقدام و از کجا شروع کرد؟
مورد شما پیچیدگی های خاصی دارد و اگر بخواهید اقدام قانونی کنید باید حتما وکیل داشته باشید.
از آن جا که شما وکالت داشته اید در بادی امر به این معنی است که به وکالت از طرف دیگران اقساط را پرداخت کرده اید. حال اثبات این که پول را از سایرین گرفته اید و پرداخت کرده یا شخصا پرداخت کرده اید به ادعا و ادله سایرین بستگی دارد. حتی اگر کسی وکالت در فروش به خودش داشته باشید باید پس از فروش پول حاصل را به موکل های خود برگرداند.
بهتر است شما ابتدا یک صورتحساب از نحوه تسویه اقساط بانکی و سایر هزینه ها تهیه کنید و با رسیدهای مرتبط به سایر ورثه مراجعه کنید و صورتجلسه ای تنظیم کنید مبنی بر این که شما اقساط را پرداخت کرده اید.
همچنین بهتر است با تک تک ورثه صحبت کنید و اگر کسی حقی دارد مبلغش را تعیین کنید و دسته جمعی در محضر حضور یابید و یک صلح نامه محضری تنظیم کنید و شما بر اساس توافقتان در ازای مبالغی به سایر ورثه (اگر طلبی دارند) در ازای سهم الارث دیگران صلح کنید. و پس از آن اقدامات ثبتی را انجام دهید.
برای اطلاع از نحوه تقسیم سهم الارث جدولی برای شما ایمیل خواهد شد.
حتما با یک وکیل به صورت حضوری مشورت کنید.

1395/5/2
سهمیه - درقانون چیزی ازتعداددفعات استفاده ازسهمیه صحبت نکرده دانشگاه ازادچی چون ازمونش باسراسری یکی هست چی
اگر دارای سهمیه شاهد و ایثارگر باشید در تمام دوره های تحصیلی از لیسانس تا دکترا به صورت جداگانه در هر دوره دارای سهمیه در آزمون های سازمان سنجش هستید. بنابراین اگر در دوره های روزانه قبول شوید و انصراف دهید دیگر حق استفاده از سهمیه آن دوره مثلا لیسانس را ندارید. ولی اگر غیر روزانه (مجازی، نیمه حضوری، شبانه، غیر انتفاعی، پیام نور) آزمون سراسری باشید در صورت انصراف فقط یک بار دیگر می توانید در همان دوره باز از سهمیه تان استفاده کنید. در مورد آزمون های دانشگاه آزاد هم شرایطش با سازمان سنجش متفاوت است و فقط در یکی از دوره ها می توانید از سهمیه استفاده کنید برای اطلاع از تغییر باید از طریق تماس با مرکز آزمون دانشگاه آزاد شرایط را پیگیری کنید. ضمنا برای آگاهی بیش تر با یک مشاور تحصیلی مشورت کنید.
1395/4/31
در خصوص ملک - سلام علیکم
بهترین درودهایم نثار شما باد
در یک آپارتمان دو طبقه بعلاوه پیلوت که پنجره ما به حیاط خودمان است در در مقابل حیاط همسایه است پنجره آنها هم به آپارتمان ما می باشد در حقیقت روبرو هستیم همسایه روبرو به شهرداری شکایت کرده که پنجره ما را ببندند من چه کار کنم
با تقدیم شایسته ترین احترامات
اگر حقوق مربوط به خانه های مجاور و ضوابط و فاصله های پنجره های مشرف طبق نقشه مهندس ناظر رعایت شده باشد و با مجوز قانونی ساخته شده باشد، کم تر اتفاق می افتد که مشکلی برای شما ایجاد شود بنابراین رای به نفع شما صادرخواهد شد. ولی اگر بعد اخذ پایان کار ساختمان، اقدام به ایجاد پنجره جدید کرده باشید به احتمال زیاد رای به نفع طرف صادر خواهد.
1395/4/31
سهم الارث ملکی پدری - سلام .خسته نباشید ببخشین سوال من در رابطه با سهم الارث هست این که پدرم من الان حدودا پنج سال است که فوت کرده است و زمین های کشاورزی پدرم با برادرهام تقسیم کردیم که تمام شد ورفت فقط الان خانه ای که پدرم در ان زندگی میکرد مانده با باغ همان خانه که جمعها با خانه میشه ۲۷۰۰ متر که الان من وبرادرم که دوقولوایم و ۱۷ سال سن داریم با مادرم دران زندگی می کنیم بقیه ی برادرهام همه خودشون خانه دارن وتشکیل خانواده دادن کلا رفتن سر خانه وزندگی شان بعد پدرم موقعی ایی که زنده بود ۲دانگ خانه رو زدش به اسم مادرم و۱۲۰۰ متر از باغ خانه به اسم من وبرادر دوقولوام زد که الان مانده بقیه ی دنگ های خانه با ۱۵۰۰ متر باغ میخواستم بدونم که برادر های بزرگترم در دنگ های خانه هم سهمی دارن؟؟(اخه برای این میگم پدرم برای همشون یه خانه خریده وسروسامان شون داد واین خانه حق من وبرادرم هست چون پدرم سند ان را به اسم من وبرادرم نزد ایا برادرهام نیز در خانه سهمی دارن؟) و درزمان تقسیم ۱۵۰۰ متر باغ باقی مانده من وبرادردوقولوام نیز سهمی داریم؟؟؟‌ مثلا بگن شما قبلا سهمتان راگرفتین !ایا من وبرادرم نیز سهم داریم؟ ومادرم چطور؟؟‌
ممنون مرسی خسته نباشید.
آن میزان از ملک که پدرتان در زمان حیاتش به شما و برادرتان و مادرتان انتقال داده و همچنین کمک هایی که به دیگر برادرهایتان کرده و یا خانه ای برایشان خریده در حال حاضر که ارث تقسیم می شود جزء ارث محسوب نمی شود و به طور کلی اگر مورث به یکی از وراث در زمان حیاتش مالی انتقال داده باشد دیگران نمی توانند در زمان تقسیم ارث نسبت به آن ادعایی کنند. و از آن میزان از ملک و زمین که مانده شما و برادر دوقلویتان و دیگر برادرها و مادرتان به نسبت سهم الارث در قانون ارث می برید (البته مادرتان قیمت سهمش را به ارث می برد و نه دانگی از خانه یا باغ را) . بهتر است اگر خود را نسبت به دیگر برادرهایتان مستحق تر به باقی مانده ملک می دانید از راه قانونی وارد به دعوای با آن ها نشوید و با گفتگو و واسطه قراردادن مادر... آن ها را راضی کنید .
1395/4/31
سهمیه ایثارگران - من سهمیه ایثارگران(هم فرزندجانباز25درصدوهم فرزندازاده هستم) داشتم وازان استفاده کردم وپرستاری قبول شدم الان ترم4هستم می خواستم دوباره ازسهمیه استفاده کنم اگرمی شودمن راراهنمایی کنیدکه ازچه طریق اقدام کنم چون درقانون تعداددفعات استفاده ازسهمیه ایثارگران رانگفته اماسازمان سنجش می گوید که فقط یک بارمی شودازان استفاده کنید لطفاراهنمایی کنید
شما در تمام دوره های تحصیلی از لیسانس تا دکترا به صورت جداگانه در هر دوره دارای سهمیه در آزمون های سازمان سنجش هستید. بنابراین اگر در دوره های روزانه قبول شوید و انصراف دهید دیگر حق استفاده از سهمیه آن دوره مثلا لیسانس را ندارید. ولی اگر غیر روزانه (مجازی، نیمه حضوری، شبانه، غیر انتفاعی، پیام نور) آزمون سراسری باشید در صورت انصراف فقط یک بار دیگر می توانید در همان دوره باز از سهمیه تان استفاده کنید. در مورد آزمون های دانشگاه آزاد هم شرایطش با سازمان سنجش متفاوت است و فقط در یکی از دوره ها می توانید از سهمیه استفاده کنید برای اطلاع از تغییر باید از طریق تماس با مرکز آزمون دانشگاه آزاد شرایط را پیگیری کنید. ضمنا برای آگاهی بیش تر با یک مشاور تحصیلی مشورت کنید.

ارتباط با من


سمیه صادقیانی فر

ایمیل:

s.sadeghiani@gmail.com

آدرس:

خ کریمخان

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.