مرتضي مقدس

دارای سابقه پروانه وکالت از:

قوه قضاییه

شماره پروانه:

46034

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد حقوق خصوصی

شهر:

قم

درباره من

در همه زمینه های حقوقی تجربه،مدرس دانشگاه به مدت14سال،کارهای اجرایی هم انجام داده،در اکثر دانشگاههای قم به خصوص مرکز آموزش قضات تدریس نموده

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1398/10/4
بازنشستگی با سختی کار - سلام من 22سال سابقه کار دارم که 16سال آن سختی کار میباشد و بقیه عادی،، باید چند سال دیگه برای بازنشستگی بیمه پرداخت کنم؟ سنم هم 43سال میباشد، باتشکر
واجدشرایط بازنشستگی هستی و میتوانید بازنشسته شوید باید به تامین اجتماعی محل خدمت خودت مراجعه و درخواست بدین
1398/10/4
اداره کار - با سلام اینجانب بعد از 10 سال کار بدون قرارداد اخراج شدم که با شکایت به اداره کار و حکم هیات تشخیص بازگشت به کار در شغل قبلی یا همطراز داده که با مراجعه به شرکت که در استان البرز است گفتند یا تسویه حساب امضا کن یا اذیت می کنیم بعد معرفی نامه دادند به کارگاهی در استان مازندران بدون ارایه هیچ شرایطی. ایا کارفرما می تواند استان محل کار کارگر بدون هیچ شرایطی عوض کند و این تغییر شرایط کاری نیست؟ اگر به مازندران نروم و انجا ترک کار بخورم در هیات حل اختلاف اعلام کنم به مازندران نمی روم حق و حقوق و سنوات و بیمه بیکاری می توانم استفاده کنم؟
بر اساس ماده 10 قانون کار، قرارداد کار علاوه بر مشخصات دقیق طرفین ، باید حاوی نوع کار یا حرفه یا وظیفه‌ای که کارگر باید به آن اشتغال یابد، حقوق یا مزد مبنا و ملحقات آن، ساعات کار ، تعطیلات و مرخصی ها، مدت قرارداد (برای کارهای دارای مدت معین)، تاریخ انعقاد قرارداد و محل انجام کار باشد.
در همین راستا، اداره کل روابط کار و جبران خدمت وزارت کار با صدور بخشنامه‌ای اعلام کرد: مطابق بند (د) ماده 10 قانون کار، محل انجام کار باید در قرارداد ذکر شود. ضمنا شرط مربوط به محل انجام کار همانند سایر شروط، نباید مجهول باشد. بنابراین چنانچه در قرارداد کار اولیه یا بر طبق توافق بعدی محل انجام کار کارگر در حوزه جغرافیایی خاصی پیش بینی شده باشد به نحوی که محل‌های مربوط برای طرفین معلوم باشد، شرط مزبور خلاف قانون و باطل تلقی نخواهد شد.
امکان تغییر محل انجام کار را می توان در قالب شرط ضمن عقد در قرارداد کار پیش‌بینی نمود لیکن این شرط نیز نباید موجب غرری و ضرری شدن قرارداد کار شود؛ با توجه به اینکه شرط  تغییر محل انجام کار کارگر و انتقال وی به هر یک از واحدهای تابعه به انتخاب کارفرما نیز ظهور در غرری و ضرری شدن قرارداد کار دارد لذا این شرط فاقد اعتبار است مگر آن که کارفرما بتوانند با ضابطه ای شخصی عدم ورود ضرر به کارگر را اثبات نماید.
نقل و انتقال و جابجایی کارکنان چنانچه عرف مسلمی در این زمینه وجود داشته باشد مغایرتی با قانون کار ندارد، لیکن این نقل و انتقال نباید موجب ورود ضرر غیر قابل تحمل (با توجه به وضعیت کارگر ذیربط) گردد به عبارت دیگر چنانچه  کارفرما حوزه نقل و انتقال جغرافیایی کارگر را آنچنان توسعه دهد که موجب ورود ضرری که عادتا غیر قابل تحمل است گردد در این صورت شرط مندرج در قرارداد یا عرف به وجود آمده یا مقررات داخلی شرکت در خصوص نقل و انتقال، باطل می باشد. به عنوان مثال نقل و انتقال کارگر بین واحد های داخل یک شهر یا واحدهای شهرهای نزدیک به هم بلامانع است.لیکن نقل و انتقال بین واحدهای شهرهای دور علی الاصول موجب ضرر به کارگر میشود وباطل میباشد
1398/10/4
حقوق از کار افتادگی - راستش من در حین رفتن به نگهبانی تو ارتش افتادم و رباط صلیبی و مینیسک پاره کردم و پام پیچ گزاشتن و شانزده درصد بهم از کار افتادگی زدن تو کمسیون ولی فقط فرستادن برای بیمه و دریافت مبلغی جزیی. ایا من میتونم حقوق دریافت کنم ؟ چون واقن نمیتونم کار کنم.
از آنجایی که حق بیمه پوشش های حوادث و عمر و مسولیت پرداخت کرده اید و یگان خدمتی از شما کسر نموده، گویای این است که به احتمال زیاد شما تحت پوشش بیمه عمر و حوادث و مسولیت هستید.

1. سرمایه بیمه نامه حوادث، بسته به درصد ازکار افتادگی و نقص عضو دائم به شما تعلق می گیرد.

2. بسته به اینکه چه میزان قصور و اشتباه کارفرما یا یگان به خدمت گیرنده شما در بروز از کار افتادگی و نقص عضو ناشی از تصادف شما، نقش داشته باشد، ملزم به پرداخت غرامت است.

تعیین میزان نقص عضو و از کار افتادگی با پزشکی قانونی است.
1398/8/25
عدم پرداخت سقف بیمه - سلام من پزشک 54 ساله رسمی 23 سال سابقه تامین اجتماعی هستم که بخاطر تعهد طرح پس از تحصیل مجبور به خروج از سازمان و پیوستن به وزارت بهداشت و درمان تا اتمام دوره طرح 7 ساله شدم. بیمه من کماکان تامین اجتماعی میباشد ولی در وزرات بهداشت، بیمه فقط از حقوق کسر میشود و سقف بیمه برخلاف تامین اجتماعی پرداخت نمیشود، در صورتی که صندوق تامین اجتماعی الزام کرده از تمام دریافتیها باید بیمه کسر شود. من باید چکار کنم که حین بازنشستگی متضرر نشوم. ممنون
ماده 76

مشمولین این قانون در صورت حائز بودن شرایط زیر حق استفاده از مستمری بازنشستگی را خواهند داشت:
1-حداقل ده (2) سال حق بیمه مقرر را قبل از تاریخ تقاضای بازنشستگی پرداخته باشند.
2-سن مرد به شصت سال تمام و سن زن به پنجاه و پنج سال تمام رسیده باشد.
تبصره 1- کسانی که 30 سال تمام کارکرده و در هر مورد حق بیمه مدت مزبور را به سازمان پرداخته باشند در صورتی که سن مردان 50 سال و سن زنان 45 سال تمام باشد می توانند تقاضای مستمری بازنشستگی نمایند.
تبصره 2

الف- کارهای سخت و زیان آور کارهایی است که در آنها عوامل فیزیکی، شیمیایی، مکانیکی . بیولوژیکی محیط کار غیر استاندارد بوده و در اثر اشتغال کارگر تنشی به مراتب بالاتر از ظرفیت های طبیعی (جسمی و روانی) در وی ایجاد میشود که نتیجه آن بیماری شغلی و عوارض ناشی از آن بوده و بتوان با به کارگیری تمهیدات فنی، مهندسی، بهداشتی و ایمنی و غیره صفت و سخت و زیان آور بودن را از آن مشاغل کاهش داد یا حذف کرد.
1- کارفرمایان کلیه کارگاههای مشمول قانون تامین اجتماعی که تمام یا برخی از مشاغل آنها حسب تشخیص مراجع ذی ربط سخت و زیان آور اعلام شده است یا اعلام خواهد شد مکلفند ظرف دو سال از تاریخ تصویب این قانون نسبت به ایمن سازی عوامل شرایط محیط کار مطابق حد مجاز و استانداردهای مشخص شده در قانون کار و آئین نامه های مربوطه و سایر قوانین موضوعه در این زمینه اقدام کنند.
2- کارفرمایان کارگاه های مشمول قانون تامین اجتماعی مکلفند قبل از ارجاع کارهای سخت و زیان آور به بیمه شدگان ، ضمن انجام معاینات پزشکی آنان از لحاظ قابلیت و استعداد جسمانی متناسب با نوع کارها رجوع داده شده (موضوع ماده 90 قانون تامین اجتماعی)، نسبت به انجام معاینات دوره های آنان که حداقل در هر سال نباید کمتر از یک بار باشد، به منظور آگاهی از روند سلامتی و تشخیص به هنگام بیماری و پیشگیری از فرسایش جسمی و روحی اقدام کنند. وزارتین بهداشت، درمان آموزش پزشکی و کار و امور اجتماعی مکلفند تهمیدات لازم را در انجان این بند به وسیله کارفرمایان اعمال کنند.
ب- حمایت ها:
1- افرادی که حداقل 20 سال متوالی و 25 سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور (مخل سلامتی) اشتغال داشته و در هر مورد حق بیمه مدت مذکور را به سازمان پرداخته باشند، میتوان تقاضای مستمری بازنشستگی کنند، هر سال سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور (5/1) سال محاسبه خواهد شد.
2- در صورتی که بیمه شدگان موضوع این تبصره قبل از رسیدن به سن مقرر با کمتر از (20) سال سابقه خدمت دچار فرسایش جسمی و روحی ناشی از اشتغال در کارهای سخت و زیان آور شوند با تائید کمیسیون های پزشکی (موضوع ماده 91 قانون تامین اجتماعی) با هر میزان سن و سابقه خدمت از مزایای مندرج در این تبصره برخوردار خواهند شد.
3- در مورد سایر بیمه شدگان حداقل سابقه پرداخت حق بیمه برای استفاده از مستمری بازنشستگی از تاریخ تصویب این قانون هر سال یک سال افزایش خواهد یافت تا آن که این حداقل به بیست سال تمام برسد.
4- از تاریخ تصویب این قانون برای مشمولان این تبصره چهاردرصد (4%) به نرخ حق بیمه در قانون تامین اجتماعی افزوده خواهد شد که آن هم در صورت تقاضای مشولان قانون، به طور یکجا یا به طور اقساطی به وسیله کارفرمایان پرداخت خواهد شد.
5- تشخیص مشاغل سخت و زیان اور و چگونگی احراز توالی و تناوب اشتغال، نحوه تشخیص فرسایش جسمی و روحی و سایر موارد مطروحه در این تبصره به موجب آئین نامه ای خواهد بود که حداکثر ظرف چهارماه توسط سازمان تامین اجتماعی و زارتخانه های کار و امور اجتماعی و بهداشت و درمان و آموزش پزشکی تهیه و به تصویب هیئت وزیران خواهد رسید.
6- بیمه شدگانی که دارای سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان آور به تاریخ قبل از تاریخ تصویب این قانون باشند می توانند با استفاده از مزایای این قانون درخواست بازنشستگی نمایند. در این صورت با احراز شرایط توسط بیمه شده، کارفرمایان مربوطه مکلفند حق بیمه مربوطه و میزان مستمری برقراری را تا احراز شرایط مندرج در تبصره (2) و همچنین چهاردرصد (4%) میزان مستمری برقراری نسبت به سنوات قبل از تصویب این قانون را یکجا به سازمان پرداخت نماید.
تبصره 3- بیمه شدگانی که دارای (35) سال تمام سابقه پرداخت حق بیمه باشند می توانند بدون در نظر گرفتن شرط سنی مقرر در قانون تقاضای بازنشستگی نمایند.
تبصره 4- زنان کارگر با داشتن (20)سال سابقه کار و (42) سال سن به شرط پرداخت حق بیمه با (20) روز حقوق می توانند بازنشسته شوند.

 

ماده 78-

کارفرما می تواند بازنشستگی بیمه شدگانی را که حداقل پنج سال پس از رسیدن به سن بازنشستگی مقرر در این قانون به کار خود ادامه داده اند از سازمان تقاضا نماید.
1398/8/25
تفکیک ملک - سلام و خسته نباشید ما یک زمینی داشیم که دو دانگ دو دانگ تقسیم به سه شد. بعد با یک نوشته محضری کل دانگ ها به نام یک نفر که سازنده است شد و کلیه مسایل ان زیر دست ان طرف است. طبق متراژ یک واحد سویت همکف و دو واحد روبروی هم در طبقه اول شد. حالا طرف سازنده می خواد مشاعات رو به سوییت بده مثل حیاط خلوت و حیاط سرباز بیرون. آیا امکان دارد. و یکی از واحدهای رو به طبقه بالا پارکینگ دارد آیا سازنده می تواند به هرکدام که دلش میخواهد بدهد؟ ایا الان در تفکیک زمین ها این مسئله پارکینگ ذکر میشود. یا موقع سند زدن درمحضر, پارکینگ ذکر میشود که به کدام واحد بدهد. چون دو واحد که به نام خودش هست را فروخته در بنگاه ولی هنوز به اسمشان سند نخورده. ممنون از شما
بستگی به قرارداد و توافق شما داره باید قرارداد شما ملاحظه بشه و طبق تعهدی که دارید نسبت به سهم و واگذاری و تفکیک اقدام بشود و خارج از توافقات اعتبار نداره و اکر توافقی ندارید و ملک به نام ایشان هست کار شما سخت میباشه و احراز و ادعای شما نیاز به رسیدگی و بررسی داره

ارتباط با من


مرتضي مقدس

ایمیل:

moghadas2012@gmail.com

آدرس:

دور شهر روبروی سینما تربیت ساختمان شفا طبقه دوم واحد 8

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.