سميه سادات مقامي تكيه

دارای سابقه پروانه وکالت از:

قوه قضاییه

شماره پروانه:

16498

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد جزا و جرمشناسی

شهر:

کاشان

درباره من

مدرس دانشگاه
وکیل بانک و موسسات مالی و اعتباری
وکیل شهرداری
با بیش از یک دهه فعالیت در زمینه وکالت
قبول دعاوی حقوقی،خانوادگی،کیفری و .....
مشاور حقوقی

سوابق


1350 - 1350

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی اموال منقول شامل خودرو، ماشین آلات، وسایل و لوازم، اشیاء گرانبها و جواهرات و …

مشاوره ها


1401/10/18
ازدواج دختر باکره - باسلام. در مورد ازدواج دختر باکره 38ساله که پدرِمشکل دارای نظر سلامت روحی، جلوی ازدواجش را بی دلیل گرفته است، پرسیده بودم،موضوع ازدواج حتما باید دادگاهی شود؟ در دین اسلام گفته شده که دختر رشیده به اجازه پدر برای ازدواج نیاز ندارد،پس چرا باید موضوع دادگاهی شود؟
وفق ماده 1043 قانون مدنی نکاح دختر باکره اگرچه به سن بلوغ رسیده باشد موقوف به اجازه پدر یا جد پدری است فلذا شما دادخواست اجازه ازدواج به دادگاه خانواده تقدیم نمایید.
1401/10/18
خانه مادری - مادرم خونشو بخواد به نام من بزند باید بچه های دیگر هم باشن؟
خیر، نیازی به حضورشان نیست.
1401/10/15
تعیین محل دادگاه مهریه - با سلام همسرم مهریشو مطالبه نموده از طریق دادگاه شهرستان محل زندگی پدرومادرش با این وجود که الان داره بامن زندگی میکنه آیا من می‌توانم اعتراض کنم و به دادگاه شهرستان نروم و بگویم محل زندگی ما یه شهر دیگس چرا باید بیایم این همه راه رو تا شهرستان، آیا میتوانم کاری کنم که در دادگاه محل زندگی خودمان دادگاهی شوم
مطابق با ماده 12 قانون حمایت خانواده مصوب 91/12/1 در دعاوی و امور خانوادگی مربوط به زوجین، زوجه می ‌ تواند در دادگاه محل اقامت خوانده یا محل سکونت خود اقامه دعوی کند مگر در موردی که خواسته، مطالبه مهریه غیرمنقول باشد.
همچنین وفق ماده 13 قانون حمایت از خانواده هرگاه زوجین دعاوی موضوع صلاحیت دادگاه خانواده را علیه یکدیگر در حوزه ‌ های قضائی متعدد مطرح کرده باشند، دادگاهی که دادخواست مقدم به آن داده شده است صلاحیت رسیدگی را دارد. چنانچه دو یا چند دادخواست در یک روز تسلیم شده باشد، دادگاهی که صلاحیت رسیدگی به دعوای زوجه را دارد به کلیه دعاوی رسیدگی می ‌ کند.
1401/10/15
حضانت دختر بچه 6 ساله - با توجه به اینکه همسرم بمدت 24 ماه هست که منزل مسکونی مشترک را ترک کرده و فرزندمان را با خود برده است و قصد بازگشت یا جدا شدن را ندارد بعد از 7 سال برای حضانت بعنوان پدر باید درخواست بده یا قانونی حضانت با بنده هست؟روال گرفتن حضانت بعد از 7 سال شدن چگونه هست؟با توجه به اختلالات روانی همسرم قبل از 7 سالگی میتوانم اقدام کنم برای گرفتن حضانت؟ممنون میشوم پاسخ جامعی بدهید تشکر
به موجب ماده 1169 قانون مدنی:
برای حضانت و نگهداری طفلی که ابوین او جدا از یکدیگر زندگی می کنند، مادر تا سن هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است.

تبصره - بعد از هفت سالگی در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می‌باشد.
با عنایت به ماده قانونی ذکر شده حضانت تا قبل از 7سالگی با مادر است و بعد از آن در صورت اختلاف و رعایت مصلحت طفل، با دادگاه است.

ارتباط با من


سميه سادات مقامي تكيه

آدرس:

کاشان چهارراه آیت الله کاشانی خیابان شهید رجایی جنب تهران طب ساختمان 110

شبکه های اجتماعی من:

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.