اشرف صادقی بابلان

دارای سابقه پروانه وکالت از:

کانون وکلا

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم

مشاوره ها


1400/4/6
اس ام اس - سلام اس ام اس برام اومده
سامانه ثنا شکوائیه الکترونیک
کاربرگرامی شکوائیه ای برای شما با کد پیگیری------- سامانه جرائم ملی ثبت شد جهت پیگیری برنامه عدالت همراه را از طریق لینک زیر دانلود نمایید.

لینک مستقیم دانلود آخرین نسخه عدالت همراه (اندروید):
لینک سامانه ثنا

توجه : تنها 48 ساعت فرصت پیگیری برای شما وجود دارد.

میشه بگید چی هست؟
چنین پیامکی واقعی نیست
توجهی نکنید
1400/4/6
جهیزیه - با سلام. خانمی 7 ماه هست که منزل همسرش را ترک کرده و شکایت تمکین مرد در مراحل نهایی است و کارشناس منزل را دیده و تایید کرده است و از طرف دیگر زن برای بردن جهیزیه اقدام کرده مرد چگونه میتواند تا پایان شکایت تمکین از بردن جهیزیه توسط زن ممانعت کند. ضمنا تعدادی از وسایل که در سیاهه آمده توسط مرد خریداری شده و تعدادی از وسایل خراب شده و تعدادی توسط زن قبلا برده شده است.
با سلام
شما به هیج عنوان نمیتوانید مانع بردن جهیزبه توسط همسرتان شوید.
وسایلی که توسط مرد خریداری شده و جزو جهیزیه آمده است مال زن محسوب میشود مگر اینکه در هنگام تنظبم سیاهه قید شده باشد که اقلام مذکور متعلق به داماد است.
آن وسایلی که توسط زن برده شده را باید ثابت کنید که خودش برده وگرنه مسئول هستید.
آنهایی که خراب شده اند اگر عرفا اینگونه اموال در طول زندگی خراب بشوند مشکلی نیست، در غیر اینصورت باید قیمت آنها را به همسرتان پرداخت کنید.
1400/4/2
شکایت از پدر و نامادری - سلام من دختری 33 ساله هستم از 4 سالگی با نامادریم زندگی کردم به دلیل نداشتن کسی که ازم حمایت کنه این همه سال با حرف زنی.هاش هم باعث می شد پدرم من رو کتک بزنه هم پشت سر پدرم من رو کتک میزد تا جایی که دیشب پدرم قصد داشت با چاقو من رو بکشد شاهدم خواهر و بردارامن که از ترس اصلا شهادت نمی دهند من باید چیکار کنم اینجا احساس امنیت نمیکنم چون مطمئنم این خانم کاری میکنه یا پدرم من رو بکشه یا برادرم
با سلام
با اورژانس اجتماعی با شماره 123 تماس بگیرید کمکتون می کنن
1400/4/2
مستمری از دو صندوق - باسلام دختری مجرد هستم و خودم بازنشسته تامین اجتماعی هستم مادرم تازگی فوت کردن آیا می‌توانم خودم از حقوق بازنشستگی پدر مرحومم که بازنشسته صندوق کشوری هستند بعلاوه حقوق بازنشستگی خودم استفاده کنم ؟
با سلام
خیر، فقط از یک حقوق می توانید استفاده کنید
1400/2/27
برادر ناتنی - سلام. پدر و مادرم در سال 1344 یا 45 با یگدیگر ازدواج می‌کنند در حالی که پدرم قبل از ازدواج با مادرم دارای دو همسر دیگر بوده و خود را مجرد معرفی کرده است. مادرم که زنی روستایی بوده و با شهر هیچ ارتباط و آشنایی نداشته ولی پدرم علی رغم این که روستا زاده بوده لیکن در شهری که اکنون مرکز استان میباشد زندگی میکرده و چون شغل او راننده کامیون بوده مسافرت های زیادی داشته است. تا این که در یک سفر زیارتی به روستای محل سکونت مادرم میرود و با ترفندی با مادرم ازدواج میکند. ماحصل این ازدواج تنها فرزند ذکورشان من می‌باشم. بعد از تولد من در سال 46 خانواده او متوجه این ازدواج شده و او را تحت فشار قرار میدهند لاجرم او هم مجبور به متارکه می‌شود. چون اظهار که فرزند مشترک میبایست زیر دست نامادری بزرگ کند مادرم تحت فشار روحی و احساسی قرار گرفته و قبول میکند که فرزندش را خود بزرگ کند و از آن جایی که پدرم از خانواده نسبتاََ متمول و سرشناس وابسته به بعضی از دولت مردان آن روزگار بوده زن و فرزند شیرخوار خود را برداشته و به دلیل بیماری فرزند به مرکز استان همان زمان مهاجرت میکند و با نام فامیلی خود شناسنامه اخذ میکند و پس از مداوا و این که زنی جوان بوده با ناپدری ام ازدواج میکند و ایشان فرزند همسر خود را همچون فرزندان دیگر خود سرپرستی و بزرگ می‌نماید. این فرزند علیرغم تفاوت فامیلی تا سنین 10 الی 12سالگی فکر میکرده ناپدری اش پدر واقعی او هست وپس از اطلاع از این موضوع مادر از روی احساسات مادری و نداشتن سواد دوراندیشی و عدم اطلاع از قوانین و ترس از دست دادن فرزندی که سال ها برای او زحمت کشیده به این پسر تفهیم میگردد که پدر واقعی اش در یک حادثه دار فانی را وداع گفته است. تا این که پسر پس ازدواج و داشتن همسر و فرزند به صورت اتفاقی متوجه میشود پدر واقعی او زنده است. لذا از آن جایی که پسر پی میبرد پدرش او را در شیرخوارگی رها کرده سعی بر دیدن پدر نمیکند و این امر به شدت موجب رنج و آزار او میگردد تا این که همسرش و احدی از بستگانش طی مسافرتی که به شهرستان محل اقامت پدر بود با رایزنی که انجام میدهد میتواند برادر بزرگ و فرزند ارشد ذکور پدر واقعی همسرش را که کارمند یکی از ادارات همان شهرستان بوده را پیدا و ارتباطی برقرار نماید و آن برادر طی تماسی از برادر خود میخواهد که به شهرشان مسافرت تا او را بشناسند و ببینند لاجرم پس تماس‌ های مکرر پسر به دیدار پدر و برادران و خواهران بعد از حدود 37 سال میرود و پدر خود را در منزل عمه خود ملاقات میکنند اما متاسفانه به دلیل چند گروهی بودن فرزندان ( 4 مادر، پدر بعد از متارکه با همسر سوم با همسر چهارم ازدواج که ایشان هم علی رغم داشتن سه فرزند دختر متارکه کرده است) چندان مورد استقبال قرار نمیگیرد و پدر که حال پیر و فرتوت شده توانایی برخورد مناسب و قانع کردن بعضی ازفرزندان راندارد و این ملاقات حضوری اولین و آخرین ملاقات پدر و پسر میشود. هر چند پدر از طریق تماس‌ های تلفنی ارتباط خود را حفظ می‌کند ولی پسر به لحاظ بعضی مصالح به همین ارتباط قانع میشود ولی ارتباط با بعضی از برادران وجود دارد. متاسفانه پدر پس مدتی فوت میکند قبل از آن که در این راستا اقدام عملی موثری را انجام دهد.
حالیه با عنایت به عرایض و شرح حال بعضی از برادران و خواهران منکر برادر خود بوده و ارتباطی با وی ندارند. ضمناََ مجموع فرزندان 16 نفر میباشد که به نظر ترس از از زیادی وارث و کم شدن ارثیه است.
با سلام
شما میتوانید به طرفیت وراث پدر، دادخواست اثبات نسب بدهید و با آزمایشات پزشکی قانونی میتوانید فرزندی خود را اثبات و در ماترک پدر مرحومتان شریک شوید

ارتباط با من


اشرف صادقی بابلان

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.