مهدی تقی زاده

دارای سابقه پروانه وکالت از:

کانون وکلا

شماره پروانه:

1394010100122181

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی حقوق

شهر:

تبریز

درباره من

از اردیبهشت 1393 تاکنون با وکالت در 197 فقره پرونده با موضوعات خانواده، امورمالی و چک و سفته، انحلال شرکت، مزایده اموال منقول و غیرمنقول، جرایم منافی عفت و سایر دعاوی اعم از حقوقی و کیفری چه در مراحل رسیدگی و چه در مرحله اجرای حکم، خوشبختانه تعداد 186 مورد منجر به نتیجه و صدور حکم محکومیت شده است.

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
جرایم علیه اموال و اسناد شامل کلاهبرداری، جعل، تقلب، تزویر، خیانت در امانت، تحصیل مال از طریق نامشروع، ربا، فروش و انتقال مال غیر، سرقت
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …

مشاوره ها


1396/9/26
دعوای کیفری - سلام آیا میشود همزمان برای یک دعوا هم شکایت کیفری درخواست کرد و هم شکایت حقوقی؟مثل چکی که شرایط شکایت کیفری را داشته باشد و همزمان شکایت حقوقی هم از خوانده بکنیم.
بله ایراد قانونی ندارد
1396/9/26
مستمری - با عرض سلام. من مجرد هستم و حدود 5 سال از سال 1385 تا 1390، به صورت حق التدریس در دانشگاه تدریس کردم ولی بیمه نشدم و از بیمه سازمان پدرم استفاده کردم و در حال حاضر (6سال ) بیکار هستم، متاسفانه پدرم فوت شدند آیا حقوق ایشان به من تعلق میگیرد؟ متشکرم
♦اگر اناث هستید و مجرد، بدون شغل می باشید در این صورت حقوق ایشان به شما تعلق میگیرد.
با دیگر وراث بالسویه از حقوق بهره مند خواهید شد.
♦ماده48-
میزان حقوق وظیفه یا مستمری زوجه دائم متوفی و فرزندان و سایر وراث قانونی وی و نحوه تقسیم آن در تمام صندوقهای بازنشستگی اعم از کشوری، لشکری ، تأمین اجتماعی و سایر صندوقهای خاص به ترتیب زیر است:

1ـ زوجه دائم متوفی از حقوق وظیفه یا مستمری وی برخوردار می ‌ گردد و ازدواج وی مانع دریافت حقوق مذکور نیست و درصورت فوت شوهر بعدی و تعلق حقوق به زوجه در اثر آن، بیشترین مستمری ملاک عمل است.

تبصره ـ اگر متوفی چند زوجه دائم داشته باشد حقوق وظیفه یا مستمری به تساوی بین آنان و سایر وراث قانونی تقسیم می ‌ شود.

2ـ دریافت حقوق بازنشستگی یا از کارافتادگی، مستمری از کارافتادگی یا بازنشستگی حسب مورد توسط زوجه متوفی مانع از دریافت حقوق وظیفه یا مستمری متوفی نیست.

3ـ فرزنـدان اناث در صـورت نداشتن شغل یا شوهر و فرزندان ذکور تا سن
بیست سالگی و بعد از آن منحصراً درصورتی که معلول از کار افتاده نیازمند باشند یا اشتغال به تحصیلات دانشگاهی داشته باشند حسب مورد از کمک هزینه اولاد، بیمه و مستمری بازماندگان یا حقوق وظیفه والدین خود برخوردار می‌گردند.

4ـ حقوق وظـیفه یا مستمری زوجـه دائم و فرزندان و سـایر وراث قانونی
کلیه کارکنان شاغل و بازنشـسته مطابق ماده (87) قانون استخدام کشوری مصوب 31/3/1345 و اصلاحات بعدی آن و با لحاظ ماده (86) همان قانون و اصلاحیه ‌ های بعدی آن، تقسیم و پرداخت می ‌ گردد.

تبصره ـ مقررات این ماده در مورد افرادی که قبل از اجراء شدن این قانون
فوت شده ‌ اند نیز لازم ‌ الاجراء است.
1396/9/26
در مورد اجاره ازدواج مجدد - همسرم 5سال پیش هم بدون اجازه و اطلاع خونه و بچه رو رها کرد و رفت و مهریه اش را به اجرا گذاشت من هم عدم تمکین زدم و دادگاه تمکین همسرم را تأیید کرد و حکم قطعی صادر شد پس از صدور رای همسرم از شکایتش صرف نظر کرد و به منزل بازگشت
سال گذشته دوباره کارش رو تکرار کرد من هم 2بار اظهارنامه فرستادم در ادامه برای عدم‌ تمکین به دادگاه مراجعه کردم که گفتن طبق قانون جدید نیازی به عدم‌تمکین نیست همین اظهارنامه ها کفایت میکنند.
با توجه به دختر بچه 9ساله مان که پیش بنده است
حال چگونه می‌شود که از دادگاه اجازه ازدواج مجدد را بگیرم؟
زوجه چون در گذشته به منزل مراجعت نموده و تمکین کرده اند می بایست مجددا برای ترک منزل ایشان ابتدائا اظهار نامه ارسال کنید سپس در صورت عدم مراجعت زوجه به منزل، دعوای الزام زوجه به تمکین رو مطرح کنید.در صورت عدم تمکین میتوانید صدور حکم بر ازدواج مجدد رو از دادگاه بخواهید.
اینکه گفته اند طبق قانون جدید نیازی به دعوی تمکین نیست و صرف ارسال اظهار نامه کفایت میکند حرف منطقی و قانونی نیست.
1396/9/26
انتقال سند - شخصی ملکی را در زمان حیات خود با قولنامه فروخته و وکالت بلاعزل در انتقال سند نیز به خریدار داده است. با گذشت 12 سال از این معامله اقدام به انتقال ملک ننموده و فروشنده نیز فوت نموده است. اکنون چگونه میتواند این ملک را بنام خود کند. و در صورتیکه ورثه متوفی نسبت به کیفیت این معامله و پرداخت نشدن قسمتی از پول ملک ادعایی داشته باشند و شهودی بر این مدعا داشته باشند. خریدار و ورثه چه اقدامی میتوانند بکنند؟ با سپاس
اولا با فوت موکل وکالتنامه باطل و بلا اثر می گردد.
ثانیا شما می بایست اقدام به طرح دعوی الزام به تنظیم سند به طرفیت همه وراث آن مرحوم بکنید.
ثالثا اگر ورثه مرحوم ادعایی دارند دال بر اینکه شما کلیه ثمن معامله را پرداخت ننموده اید شما می توانید با ارائه اسناد و مدارک پرداختی ثمن معامله ادعای ایشان را رد کنید.
1396/9/26
ارث - سلام. من شنیدم که سهم ارث پسر و دختر از مادرشان با هم برابر است و هر کدام یک سهم به نسبت مساوی می برند.
پسر قبلا از پدرش دو سهم ارث برده و دخترها هر کدام یک سهم. مادر وصیت محضری ندارد و فقط نامه ای نوشته است که در آن مشخص کرده دختر و پسر هر کدام یک سهم می برند.
ممنون
باسلام
متاسفانه شنیده های شما منطبق بر قانون و واقعیت نیست.
پسر در هر صورت دو برابر دختر ارث می برد.

ارتباط با من


مهدی تقی زاده

آدرس:

خیابان‌امام، میدان‌قطب، روبروی‌مسجدسالارشهیدان، ساختمان‌سبلان، طبقه‌4، واحد404

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.