علی شیئی مقدم
وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی
قبول کلیه دعاوي ملکي و دعاوی املاک، الزام به تنظیم سند، رفع تصرف عدواني، خلع يد، حکم تخليه فوری و عادی، حکم جلب، وصول مطالبات، توقيف اموال ، طلاق توافقی، حضانت فرزندان، نفقه، عدم تمکين، مهريه ، خيانت در امانت ، جعل اسناد، استفاده از سند مجعول، سرقت، فروش مال غیر
و همچنین کلیه دعاوی حقوقی کیفری جزائی و ثبتی و همچنین تنظیم لایحه جهت دادگاه های بدوی، دادخواست ها، تجدید نظر، دیوان عالی کشور و طرح شکایت در کلیه دعاوی و تنظیم قرارداد مالی خرید و فروش و املاک، دیه، بیمه مشارکت ، تنظیم قرارداد های تجاری و غیر تجاری، توافقنامه و مشارکت نامه ها و غیره .
ایمیل : [email protected]
سلام و احترام، برای اصل پول، دادخواست مطالبه وجه بدهید و هر مدرکی مثل رسید، پیام، واریزی، شاهد و مکالمه را ضمیمه کنید
سلام و عرض ادب، اگر دخترتان بالغ و رشید است، اصل تصمیم درباره محل زندگی و ارتباط با خانواده با خود اوست
سلام، اول باید از مرکز تعویض پلاک یا مرجع قضایی علت توقیف را دقیق بگیرید که توقیف مربوط به خودرو است یا صاحب پلاک. چون خودرو به نام دوست شماست، او هم باید برای رفع توقیف وارد شود و شما با قولنامه، شاهد و وکالتنامه می توانید علیه فروشنده یا دوست، حسب مورد، دعوای الزام به انتقال یا مطالبه خسارت مطرح کنید.
سوال تکراری است
سلام و عرض ادب، سابقه بیمه ای شما در تامین اجتماعی از بین نمی رود، اما مبلغ بازنشستگی لزوما یکی نیست و به دستمزد مبنای کسر حق بیمه و میانگین سال های موثر در محاسبه مستمری بستگی دارد
رای وحدت رویه 874 مقرر داشت در جرایم تعزیری درجه 5 تا 8، دادگاه می تواند با رضایت محکوم علیه، اجرای حبس را به آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی (پابند) تبدیل کند؛ حتی پیش از اعزام به زندان و بدون ضرورت پیشنهاد قاضی اجرای احکام. ماده 553 آیین دادرسی کیفری فقط ناظر به محکومینی است که در حال تحمل حبس در زندان هستند. هدف، حبس زدایی و جلوگیری از آثار مخرب ورود به زندان است.
ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول، ترک طولانی مدت زندگی مشترک، عدم پرداخت نفقه و بی اعتنایی به حقوق مادی و معنوی زوجه در کنار بذل کلیه حقوق مالی از سوی زن برای رهایی از زندگی مشترک، نشانه بارز کراهت شدید، تنفر عمیق و تحقق عسر و حرج است که ادامه زوجیت را غیرقابل تحمل می سازد.
اگر بذل مهریه و سایر حقوق زوجه همراه با وکالت در طلاق تنظیم شود، اثر آن زمانی محقق است که زوجه با همان وکالت اقدام به طلاق کند. طلاق به درخواست زوج یا اثبات اکراه و فشار در تنظیم اسناد، اعتبار بذل را منتفی می کند و حقوق مالی زوجه برقرار است و باید پیش از ثبت طلاق پرداخت شود. افزون بر این، می توان نفقه ایام عده و اجرت المثل را تا پیش از طلاق تعیین کرد.
علی شیئی مقدم
ایمیل:
آدرس:
خیابان مطهری خیابان لارستان بعد از خیابان حسینی راد پلاک 44 طبقه اول واحد 1