مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام و وقت بخیر.
من تصادفی داشتم که مقصر راننده ی دیگر شد و به علت نداشتن مدارک و گواهینامه و بیمه ماشین رفت پارکینگ.
ماشین من هم حداقل 3.4 تومن خرج داره. این آقا خودش صافکار و نقاش هست ولی هر روز بهونه میاره و الان یک هفته گذشته هیچ کاری نکرده.
افسری که سر صحنه اومد به من حکم داد که برم دفاتر قوه ی قضاییه شکایت کنم. چطوری زودتر کارم راه بیفته؟ سرباز هستم و یک هفته دیگر باید برم سرخدمت.

پاسخ ها :

مجيد  مصلحي نجف آبادي

جناب آقای مجيد مصلحي نجف آبادي :

سلام-درخواست تامین دلیل از شورای حل اختلاف