مشاوره حقوقی رایگان - جریمه دیرکرد در قرارداد مشارکت سال 84

با سلام. در سال 84 زمینی را در اختیار پیمانکاری قرار دادیم و طبق قرارداد وی می بایست ظرف 2 سال بعد از اخذ پروانه آپارتمان ها را ساخته و اسناد نیمی از واحدها را بنام ما بکند. نامبرده در سال 86 پروانه ساخت آپارتمان را گرفت در این مدت هم به هیچ عنوان جوابگوی ما نبود. آپارتمانها را هم 6- 7 ساله آنهم با نقایص فراوان تحویل داد و اکنون که سال 97 هست پایان کار و سند را هم نه میگیرد و نه پاسخگوست. از وی بابت عدم اخذ پایان کار و سند شکایت کردیم و قاضی رای بر الزام وی به اخذ پایان کار و سند را داد. حالا می خواستم بپرسم می توان با شکایت از وی جریمه دیرکرد در تحویل آپارتمانها را هم گرفت ؟ البته در متن قراردادمان مطلبی راجع به جریمه دیرکرد نوشته نشده. در ضمن قراردادمان در سال 84 نوشته. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

با سلام. باتوجه به فرمایش خودتون چون در متن قرار داد در خصوص جریمه دیرکرد مطلبی درج نشده قاعدتا مطالبه خسارت دیرکرد شما هم نتیجه ای نمی دهد با هر چند متن قرارداد باید مطالعه بشه تا بتوان نظر قاطع داد