مشاوره حقوقی رایگان - ثبت نام خودرو با نام دیگری

با سلام. من یک ماشین به اسم دوستم ثبت نام کردم. واریزی هم از کارت خودم بوده. یک صلح نامه هم نوشتیم و همه موارد قید شده که ماشین برای من هست. حواله هم پیش خودم هست. آیا ایشون میتونن دبه کنن یا حتی بدون اطلاع من حواله المثنی بگیره از شرکت و حواله رو بفروشه؟ ممنون میشم جواب بدین.

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بهتر است یک اقرارنامه درداخل محضر از ایشان بگیرید که هیچگونه حقی نسبت به خودرو ...مدل....تحت هیچ عنوانی ندارد و حق هرگونه ادعایی راازخود سلب وساقط کرده است در اینصورت هیچ اقدامی نمیتوانند بکنند

محسن  اسدي

جناب آقای محسن اسدي :

سلام
میتونه این کارو بکنه ولی در صورت انجام چنین کاری مرتکب جرم فروش مال غیر میشه
ولی اگه نفروشه شما میتونین از دادگاه الزام به تحویلش رو بخواین