مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

سلام، خسته نباشید.
من یک معامله خودرو انجام دادم و خریدار هستم.
قولنامه در بنگاهی که توسط فروشنده معرفی شد، تنظیم گردید و به امضای فروشنده و خریدار و 2 شاهد رسید. کل مبلغ معامله 350 میلیون بود که 50 میلیون در خود بنگاه از طریق کارتخوان بنگاه کارت کشیدم و مابقی رو از طریق فیش بانکی ( با ذکر بابت خرید خودرو ) انتقال دادم به حساب صاحب بنگاه و نه حساب خود فروشنده..

در توضیحات قول نامه عینا ذکر شده :
کل مبلغ به صورت نقدی پرداخت گردید و ‌مبلغ 20 میلیون ‌تومان نزد نمایشگاه به صورت امانت می باشد که بعد از خوردن سند قطعی، 20 میلیون به فروشنده پرداخت گردد و سند تحویل خریدار گردد و هر گونه مشکل از ناحیه سند به عهده فروشنده می باشد و‌ در صورتی که خریدار سند واگذار به اینجانب گردد و اقدام به دریافت سند ننماید، نمایشگاه بدون هیچ قید و شرطی پول فوق را تحویل فروشنده نماید.

1) با توجه به این که من هیچ پولی به حساب خود شخص فروشنده واریز نکردم، آیا فروشنده میتونه ادعا کنه که چون پولی دریافت نکرده، پس معامله انجام نشده و خودرو رو باید پس بدم؟ در قولنامه ذکر نشده که بنگاه باید پول رو به فروشنده پرداخت کند.
2) اگر معامله از طرف فروشنده فسخ بشه، آیا من میتونم پولم رو از بنگاه بگیرم؟ یا کلاه رفته سرم؟
3) در قولنامه ذکر شده که کل مبلغ به صورت نقدی پرداخت شده و در فیش هم بابت قید کردم، آیا این دلیل کافی و محکمی بر انجام معامله هست؟
4) کلا پول از حساب من به حساب بنگاه واریز شده، این که بنگاه پول فروشنده رو بده یا نده، به من مربوط میشه یا نه؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید