مشاوره حقوقی رایگان - پیشروی طولی

با سلام. ساختمان ما جنوبی هست و همسایه مجاور ما در حال ساخت می باشد. الان به میزان 2 متر از بر سمت حیاط نسبت به ساختمان ما پیشروی طولی و بدون پخ داشته است. ادعا می کند با توجه به این که از سمت معبر 2 متر عقب نشینی اجباری داشته است، برای تامین 60 درصد سطح اشغال می تواند از سمت حیاط و بدون رضایت همسایه های مجاور پیشروی نماید. آیا ادعای ایشان از لحاظ ضوابط وجاهت دارد و قابل طرح دعوی می باشد یا خیر؟

پاسخ ها :

پیشروی طولی همسایه پیشروی طولی همسایه به دلیل عقب نشینی اجباری قوانین پیشروی ساختمان عدم رضایت همسایه در پیشروی ساختمان پیشروی