مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما به دلیل عدم پرداخت بیمه

با سلام. من یک ماه در سال 96 برای یک کارفرما کار کرده ام و او برای من بیمه واریز نکرده. الان خود کارفرما معترف است که من یک ماه کار کرده ام و او بیمه واریز نکرده. الان میتوانم از او شکایت کنم؟ باید به کجا شکایت کنم؟ اداره کار یا جایی دیگر؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

دادگاه كار براي حل اختلاف روابط كاري