مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر در پرداخت پاداش بازنشستگی

سلام. اینجانب در شهریور 98 از ناجا بازنشسته شده ام. با گذشت 15ماه از بازنشستگی پاداش آذر ماه 99 دریافت کردم به مبلغ استحقاقی سال 98 با توجه به تورم فعلی و عدم پرداخت تاخیر تادیه خواستار راهنمایی جهت نحوه شکایت از مرجع صالحه و موادقانونی می باشم؟

پاسخ ها :

دانیال علیدادی سلیمانی

جناب آقای دانیال علیدادی سلیمانی :

با سلام
باتوجه به بند 3 ماده 10 قانون دیوان عدالت اداری،شما باید طرح دعوا در این مرجع نمایید
برای مشاوره و اخذ وکیل متخصص در این زمینه تماس بگیرید.
09127672336 سلیمانی