مشاوره حقوقی رایگان - استرداد بیعانه کالا

با سلام. بنده بیعانه دادم بابت چند قلم جنس برقی ولی با فروشنده صحبت کرده بودم. در صورتی که پول جور بشه اجناس را تسویه و دریافت میکنم. با توجه به جور نشدن پول آیا میتوانم پولی که بیعانه کردم بابت نوشتن فاکتور دریافت کنم یا خیر؟ ضرر و زیان باید پرداخت شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

چنانچه توافق کرده باشید در صورت انصراف تمام یا بخشی از بیعانه به عنوان خسارت نزد فروشنده بماند، بایستی به همین طریق عمل نمایید. در غیر این صورت فروشنده ملزم به استرداد تمام مبلغ بیعانه است