مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت حقوق توسط کارفرما

سلام‌. روزتان‌ با‌ شاد‌ کامی‌.
کارگر هستم. سه سال‌ سرپرست‌ مجموعه‌ بودم‌. به‌ خاطر‌ شرایطی‌ اومدم‌ بیرون‌‌. کارفرما‌ حقوق‌ برج 3 و 4 و 5 تسویه‌ رو‌ نمیده‌. رفتم‌ دادخواست‌ دادم‌. جلسه‌ اول‌ نیومدن‌ و رای‌ هیات تشخیص از 12 تا‌ درخواست سه تا رو پذیرفتن. الباقی‌ رو‌ باید‌ تایم‌ شیفت‌ بیاری‌. البته‌‌ به‌ نظر‌ خودم‌ دادخواست‌ مطالعه‌ نشده‌ و رای‌ صادر‌کردن‌ برای‌ حل‌ اختلاف ‌و درخواست‌ بازرسی‌. باید‌ چی کار ‌کنم‌؟ با‌ سپاس‌ فراوان.

پاسخ ها :

یک وکیل

ارای هیات تشخیص قابل اعتراض در هیات حل اختلاف و آرای مرجع اخیر قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری است