مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایا از کارفرما

با سلام. بنده حدودا 2 سال به صورت تمام وقت از شنبه تا جمعه 9 صبح تا 9 شب در دفتر مشاور املاک به صورت درصدی کار کردم. هیچ قرارداد و بیمه و حقوق و پاداشی و عیدی نگرفتم. در حالی که در ماه آخر کارم در اون دفتر مقداری از پولم رو ندادن و کلی هم به من توهین کردن در قبال کار صادقانه ام در این مدت. میخواستم بدونم میتونم تقاضای دادرسی از اداره کار کنم و مشمول قانون کار هستم یا نه؟ درضمن پول هایی که به حساب واریز میشده یا به صورت چک بوده یا از حساب همسرشون واریز میکردن. ممنونم از لطفتون.

پاسخ ها :

مهدی گلریز

جناب آقای مهدی گلریز:

با سلام دوست عزیز
بله قطعا می توانید از اون واحد شکایت بکنید . مشمول قانون کار هستید ، کارفرما باید شمارو بیمه میکردن ، و بابت این بیمه نکردن قطعا محکوم خواهند شد .