مشاوره حقوقی رایگان - رد نکردن بیمه از طرف کارفرما

با سلام. از سال 1383تا 1399 در کارخانه ای مشغول به کار بودم. ولی متاسفانه اسم بنده رو برای بیمه تامین اجتماعی رد نکردن. حالا تازه میخواهند اسم بنده رو به تامین اجتماعی بدن. از سال 1399 آیا بنده میتوانم که از سال 1383 رو تامین اجتماعی حساب کنن یا باید شکایت کنم؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باید از طریق مراجع مربوطه و اداره کار تقاضای حق و حقوق قانونی را درخواست نمایید