مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت داده های رایانه ای و اطلاعات مالی

با سلام.
من کارشناس مبتدی امور حقوقی هستم. فردی در یک شرکت خصوصی به عنوان کمک حسابدار فعالیت داشته و دو قرارداد بر فعالیت او حاکم بوده. 1- قرارداد کار با سند عادی 2- قرارداد محرمانگی به موجب سند رسمی
این فرد در قرارداد محرمانگی مجوز استفاده از تجهیزات انتقال داده مثل فلش و خارج کردن اطلاعات و حتی کتمان آن در پایان همکاری را نداشته ولی پس از ترک کار با ارسال پیامک به همکارانش اعلام کرده که اطلاعات مالی را با فلش از محل کارفرما خارج کرده و مدعی شده اطلاعات مالی نشان دهنده پولشویی کارفرما است. لازم به ذکر است فرد مذکور به جرم جعل محکومیت قطعی پیدا کرده و کارفرما عذر وی را خواسته است. حال با توجه به محتوای پیامک این فرد و اختلاف نظر قضات در مورد مال تلقی شدن داده های رایانه ای، بهترین عنوان شکواییه از وی چیست؟
الف) خیانت در امانت (بابت خارج کردن داده های مالی به نیت اضرار، جلب منفعت یا ...)
ب) سرقت رایانه ای (اصل داده در اختیار کارفرما هست ولی با توجه به سابقه جعل، ممکن است داده های تغییر یافته منتشر شود)
ج) افترا (درباره اتهام پولشویی)
و در نهایت آیا می توان همه این عناوین اتهامی را در یک شکایت مطرح کرد؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بهترین مورد همان بندالف بنظر میرسد و موضوع بند ب راهن باخود دارد لذا بتوان بدرستی ازاین بند استفاده و اثبات نمود دیگر نیازی به اثبات بند ج نیست چراکهبه هدف موردنظر که محکومیت وی هست میرسید