مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه

با سلام و خسته نباشید. برادر بنده در سال 98 همسرشون بهشون خیانت کرده و به خاطر حفظ آبروی هر دو خانواده ( برادرم با همسر سابقشون دختر عمو و پسر عمو هستن) بدون شکایت از رابطه زنای محصنه، طلاق توافقی گرفتند و در طلاق توافقی عنوان کردن که مهریه رو میبخشم و جهیزیه رو میبرم. همسرشون بعد از طلاق در منزل پدری که عموی ما میشن بودن ولی گویا بعد از 5 ماه از منزل پدریشون متواری شده و ما ازین جریان بی اطلاع بودیم و به ما خبری از متواری شدن خانم داده نشده و جهیزیه خانم رو به خانواده شون دادیم و خانم بعد از متواری شدن با همان آقایی که اقدام به زنا کرده بودند ازدواج کردن و الان بعد از یک سال برای استرداد جهیزیه با تهیه یک لیست سیاهه با دست خط خودشون و بدون هیج امضای شوهر و یا کس دیگریو با خط کشیدن دور عنوان جهیزیه رو میبرم در برگه طلاق توافقی اقدام به شکایت کردند. عموی ما به خاطر خیانت و آبروی ریخته شده به دخترشون نمیخوان چیزی برسه و بدن. الان چه راهی وجود داره که چیزی به این خانم نرسه؟ تکلیف برادر من در این بین چی میشه؟
ممنون

پاسخ ها :

عليرضا  انصاري

عليرضا انصاري :

استان :

باید مدارک مثبته در خصوص اعراض زوجه از جهیزیه به دادگاه ارائه شود

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام باید بک صورت جلسه به تاریخ زمان تحویل جهیزیه به پدر و مادر تنظیم کنید که ایشان اعلام نمایید بنده باهماهنگی دخترم امدم جهیزیه را برده ام ولی امکان نتیجه گیری 50 درصد است