مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

بسمه تعالی با سلام و ارادت
زوجه بنده حدود 2 ماه است که با بردن فرزند دومم ( با برداشتن تمام اسناد و طلاها و سکه های متعلق به من ) بدون اجازه به صورت قهر به منزل مادرش رفته. امروز دیدم تمام حساب های بانکی ام مسدود شده ( مبلغ حدود سیصد میلیون تومان) ولی خبری از دادگاه یا احضاریه ندارم و شکایتی هم در سامانه الکترونیکی قضایی ام ندیدم ( احتمالا به اجرا گذاشتن مهریه توسط ثبت اسناد) مهریه 400 سکه طلا / سال عقد 1380 / کل دارایی اینجانب 3 دانگ خانه ای که در آن سکونت دارم ( قیمت این 3 دانگ فعلا بالای 4 میلیارد تومان است و سه دانگ دیگر به نام زوجه است) ضمنا سهم الارث حدود یک میلیاردی از خانه ارثیه پدری که هنوز به نام نکرده ایم. چیز دیگری حتی وسیله نقلیه ندارم. دارای شخصیت و موقعیت اجتماعی بالا و شغل دولتی با حدود هفت میلیون حقوق ماهیانه و بیش از 28 سال سابقه کار. آیا ایشان می تواند خانه ام یا دو فرزندم (دختر 16 ساله و پسر9 ساله هر دو دانش آموز) را بگیرد یا من را زندانی کند؟ یا جور دیگری به اذیت بیندازد؟ با سپاس

پاسخ ها :

ليلا  كندابي كله

ليلا كندابي كله :

استان :

ایشان از طریق ثبت اقدام کرده و برای مطالبه مهریه می‌تونه از طریق خانه ای که به نام شما هست اقدام کند و فرزندان نیز تا سن بلوغ حضانت با پدر است و بعد از سن بلوغ خودشان تصمیم میگیرن با کی زندگی کنن