مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه مهر در عقد

سلام خسته نباشید
من اردیبهشت 99 عقد کردم و بدلایل مشکلات اخلاقی و خساست همسر میخوام جدا بشم.
از طریق دفترخونه ای که عقدو ثبت کردیم مهرمو گذاشتم اجرا که الکترونیکی بره اداره پنجم مهریه.
بعد از 40روز تازه نامه رفت سرکارش
ولی 1/3حقوقش هنوز نرفته به کارتم
قصدم گرفتن مهر نیس فقط خواستم با اینکار خودش بیاد جلو برا طلاق توافقی و زودتر تموم بشه، که واکنشی نشون نداد.
با توجه به اینکه خونه و ماشین نداره و تنها پس اندازش 50تومن وام ازدواجه، بنظرتون خودم پیش قدم بشم و بهش طلاق توافقی رو پیشنهاد بدم؟
سرویس طلا و حلقه مال من میمونه ؟ چیکار کنم نگیره

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بله بهترین راه است ودر توافق خود میتوانید هر شرظی را برای وی قراردهید برای توافق