مشاوره حقوقی رایگان - مصوبه کرونا و حکم تخلیه خانه

سلام خسته نباشید
الان توی شرایط مالی سختی هستم ممنون میشم کمکم کنید و جواب بدید.
ما مستاجر هستیم و قراردادیم که نوشتیم خود بنگاه گفت کد رهگیری نگیریم.
الان تموم شده قرارداد و صاحبخانه میخواد با 50 درصد افزایش قیمت تمدید کنیم ولی ما شرایط مالی خوبی نداریم صاحبخانه هم زنو مرد پزشکن و ما میگیم با 20 درصد ستاد کرونا تمدید میکنیم ولی توانایی 50 درصدو نداریم‌.
حالا با توجه به این شرایط ایا ما میتوانیم بر خلاف میل صاحبخانه با 20 درصد تمدید کنیم؟ و چیزی که خیلی برام مهمه اینه که تا چ زمانی میتونیم تمدید کنیم 1 ساله یا 6 ماهه یا ...
یا صاحبخانه میتواند حکم تخلیه بگیرد؟

پاسخ ها :

مصطفي  محمدپور

مصطفي محمدپور :

استان :

طبق بخشنامه میتونید با افزایش 20درصد در منزل سکونت داشته باشید