مشاوره حقوقی رایگان - استخدام نیروهای شرکتی به رسمی

سلام وعرض ادب
بنده نیروی شرکتی اداره برق هستم الان 15 سال دارم کار میکنم در سازمان اداری و مانند نیروهای رسمی ولی متاسفانه ما را نیروی شرکتی قلمداد میکنند پدرم 40 ماه جبهه دارد جانباز زیر25 درصد میباشد طبق استفساریه که در نامه های اولیه نیروهای شرکت هم شامل میشد ولی در تاییدیه اخری اداره استخدامی اسم نیروهای شرکتی حذف شده ایا راه پیگیری موضوع وجود دارد یا امیدی به اصلاحیه بخشنامه داشته باشیم بازم ممنون و تشکر از راهنماییتان

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

تا 50 گرم :
تا چها رمیلیون ریال جریمه نقدی و تا پنجاه ضربه شلاق
بیش از 50 گرم تا 500 گرم:
از چها رمیلیون ریال پنجاه میلیون ریال جریمه نقدی و20 تا 74 ضربه شلاق و در صورتی که دادگاه لازم بداند تا سه سال حبس
بیش از 500 گرم تا 5 کیلو :
از پنجاه میلیون ریال تا دویست میلیون ریال جریمه نقدی و پنجاه تا 74 ضربه شلاق و سه تا پانزده سال حبس
بیش از 5 کیلو:
اعدام و مصادره اموال به استثنا هزینه تامین زندگی متعارف برای خانواده
مستند ماده 1 قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن ( 17/7/1376 مجمع تشخیث مصلحت نظام )