مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی حین خدمت سربازی

با عرضه سلام و خسته نباشید،من سربازه ارتشم، طی یک ماموریت در سال 98 برای تخلیه کانتیر اسلحه در پادگان ارتش طی یک سانحه برخورد جعبه ای اسلحه به بینیم دچار شکستگی شدید از ناحیه بینی شدم که مراحل شورای پزشکی را گذراندم (رای به دفورمیتیه شدیده بینی دادن) برای تعیین و دریافت غرامت از بیمه، ولی هزینه بیمه (یک دهم) هزینه درمان من را نیز نمی دهند
میخواستم بدونم تو برگه صورت سانحمم زده شده ماموریت، میتونم جانبازی بگیرم ؟
و در تنفس کامل به مشکل خوردم
و برای دریافت غرامت بیشتر چیکار میتونم بکنم؟

پاسخ ها :

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

با سلام دیه وخسارات وهزینه های درمان قابل مطالبه است اما جانبازی مشمول نمی شود موفق باشید