مشاوره حقوقی رایگان - آیا وصیت نامه رسمی که توسط موصی با اقرا به ثلث مال خویش درج گردیده نیاز به تنفیذ دارد؟؟

مادرم از بابت ثلث مال خویش ارثیه تعلق یافته خودش را طی وصیت نامه رسمی به بنده (فرزندش) واگذار نموده و هم اکنون فوت نموده .
این مقدار سهم الارث رسیده به مادرم که یک ششم ماترک فرزند متوفی اش بوده حتی یک چهارم کل اموال غیر منقول خودش است
ایا با توجه به نوع وصیت نامه که رسمی بوده و با درج پلاک ثبتی ترکه مورد نظر در وصیت نامه, تنفیذ الزامیست ؟؟؟
و رویه دادگاه ها در مواجه با مطالبه موصی له از ورثه خانواده دیگری به چه شکلی است؟؟؟؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

بستگی به رویه دادگاه ها دارد ولی به عقیده بنده بدلیل رسمی بودن وصیت نیازی به تنفیذ نیست مگر احدی از وراث مخالف باشد ضمن اینکه از طریق اجرای ثبت هم می‌توانید اقدام کنید