مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین

سلام
خسته نباشین.
بنده زمینی خریدم و دو روز تا موعد دفترخانه برای سند زدن مالک محترم فوت شده. الان تا انحصار وراثت کنن حدود دو ماه شده. در قولنامه به ازای هر روز تاخیر صد هزار تومن نوشته بودیم. آیا اگه اذیتم کردن (یعنی درب اهنی بگفته مرحوم برای منه ولی ورثه میگن درب برای ماست) میتونم این جریمه تاخیر که 6میلیون میشه رو بگیرم ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، تعهدبه دین، قایم به شخص می. باشد، وتازمان فوت، اثر دارد،وجه التزام تا زمان فوت، از اموال متوفی، قابل مطالبه می باشد