مشاوره حقوقی رایگان - خدمات الکترونیکی

با سلام
میخواستم در درگاه خدمات الکترونیکی قضایی اطلاعات اولیه رو برای دادخواست نفقه ثبت کنم اما نوشته طبق قانون جدید در صورتی که بهای خواسته کمتر از 20 میلیون تومان باشد فقط از طریق شورای حل اختلاف قابل پیگیری است ایا درست است؟ چون میزان نفقه مورد مطالبه من یک میلیون تومان است دیگه نمیتوانم از طریق دفاتر اقدام کنم و نیاز است به شورای حل اختلاف مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دادخواست دعاوی شوراهای حل اختلاف هم ازطریق دفاتر خدمات قضایی ارسال میشود

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

درخواست شما در صلاحیت شورا است از همان طریق دفتر خدمات اقدام فرمایید

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. کلیه پرونده های شورای حل اختلاف در دفتر خدمات الکترونیک قضایی قابل ثبت می باشد.