مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حقوق و مزایای کارگر بدون قرارداد

با سلام. نزدیک به سه سال هست در کارواش کار میکنم و کارفرما بیمه من رو رد نکرده. نه قرارداد بست و نه بیمه کرده. حالا یک دفعه میگه نمیخوامت. اگر بیمه بودم حداقل بیمه بیکاری میگرفتم. میشه حق و حقوقم رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر تابع قانون کار باشید که بنظر میباشید
حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید دادخواست تخصصی تنظیم گردد و و
حتی المقدور وکیل متخصص اختیار نمایید....