مشاوره حقوقی رایگان - ممانعت خانواده از بیرون رفتن دختر

سلام. من 20 سالم هست و خواهرم 18 سالش هست. الان من و خواهرم دو تا آدم بالغ هستیم ولی خانواده مون اصلا نمیذارن پامون رو از خونه بیرون بذاریم. حتی کلاس هم برامون ثبت نام نمی کنند. خانواده مون هم مشکل مالی ندارند ولی نه لباسی برای ما میخرند و نه نیاز هامون رو برطرف میکنند. حتی اگر ما چیزی بگیم که برامون از بیرون با پول خودمون تهیه کنند برامون نمیخرند. خودمون هم نمیذارند بریم. الان چی کار کنیم؟

پاسخ ها :

ممانعت خانواده از بیرون رفتن دختر عدم پرداخت نفقه فرزند دختر بیرون رفتن دختر از منزل نفقه فرزند دختر مشکلات خانوادگی