مشاوره حقوقی رایگان - اقدام بر روی سفته

سلام. یک وام شوهرم گرفت بابت اون وام من به ضامنش سفته دادم و در قسمت در وجه سفته نوشتم بابت ضمانت وام فلان بانک و فلان نفر، حالا اون وام قسطش تموم شده و هیچ پولی از حقوق ضامن کسر نشده. ولی اون ها رفتن از رو سفته اقدام کردن. آیا به جایی میرسن؟ و اینکه من میتونم شکایت کنم بابت خیانت در امانت؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام بله تحت عنوان خیانت در امانت

سیده سونیا هاشمی شیادهی

سیده سونیا هاشمی شیادهی :

سلام بله در بدو امر اظهارنامه ای ارسال کنید که سفته امانی است استرداد کنند و هم دادخواست حقوقی مبنی بر استرداد سفته امانی دهید و هم شکایت خیانت در امانت نمایید