مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی پیمانی

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده کارگری در قسمت مهمان سرای شرکت فولاد خوزستان با 26 سال سابقه کار به صورت پیمان کاری مستمر مشغول هشتم.
با مدرک دوم راهنمایی و متولد شهریور 48 هستم.
16 ماه داوطلبانه در جبهه در سال های 64 تا 65 و 65 تا 66، زیر سن مشمولیت، در 16 سالگی حضور داشته ام.
لذا تبدیل وضعیت شامل بنده می شود یا خیر؟
قراردادی یا رسمی؟
با تشکر.

پاسخ ها :

تبدیل وضعیت نیروی پیمانی تبدیل وضعیت ایثارگران تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت به قراردادی تبدیل وضعیت به رسمی قانون تبدیل وضعیت ایثارگران تبدیل وضعیت