مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی قراردادی به رسمی

باسلام. من برادر شهید هستم. دارای مدرک لیسانس مدیریت دولتی و 10 سال سابقه کار دارم. در یک بانک دولتی به صورت قراردادی مشغول به کار هستم. آیا قانون تبدیل وضعیت شامل من هم میشود و انشاالله رسمی میشوم و اگر رسمی میشوم دیگر چه امتیازاتی شامل حال من می شود؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خانواده های شهدا، اعم از فرزند، همسر، خواهر و برادر شهید، جانبازان و فرزندان آنها، با هر درصدی که جانبازی به آنها تعلق گرفته است، هم مشمول این قانون می شوند لازم به ذکر است آن دسته از ایثارگران که در حال حاضر بصورت شرکتی، قرارداد کار معین و  پیمانی در دستگاههای دولتی اشتغال دارند، مشمول قانون استخدام ایثارگران هستند. هم چنین رزمندگان وفرزندان رزمندگانی که حداقل شش ماه سابقه حضور در میدانهای دفاع مقدس را دارند،آزادگان و فرزندان آزادگانی که بیش از یک سال سابقه اسارت دارند، نیز در این قانون جای دارند.