مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

با سلام. زنی هستم 41 ساله مدت 2 سال است از همسرم جدا شدم و در حال حاضر حضانت فرزند دخترم که 13 ساله است با انتخاب خود فرزندم با من است.
دادگاه در حکم رای داده که فرزند خودش انتخاب کند با کدام یک از والدین باشد. که دخترم مرا انتخاب کرده.
به تازگی موردی برای ازدواج خودم پیش آمده و در این خصوص دارم فکر و تحقیق می کنم. یکی از سوالاتی که مدام در ذهنم وجود دارد این است که آیا بعد از ازدواج من شوهر سابقم می تواند حضانت فرزند دخترم را به اجبار بگیرد یا خیر؟
لازم به ذکر است مردی که در حال حاضر قصد ازدواج با من را دارد خودش یک پسر 8 ساله دارد و با نگهداری فرزند دخترم هیچ مشکلی ندارد.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تچربه نشان داده در صورت ازدواج با یک مرد که پسر دارد بهتر انست و مصلحت طفل انست که دختر به پدر داده شود