مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده

سلام خسته نباشید خانمی هستم 39ساله و مجرد حدود ده سال پیش با آقایی اشنا شدم که میگفتن مجرد هستن و هرروز با من قرار میذاشتن من تا 6ماه اول حتی با ایشون دست هم نمیدادم که این آقا شروع کردن به وعده وعید دادن دروغ که من قصدم ازدواج و فلان ماشینشون هم پراید بود که از من پول قرض گرفتن ماشینشون و ارتقا دادن به سمند و بعد یک سال با هزار دروغ منو راضی به رابطه جنسی کردن و بعد دو سال فهمیدم متاهل و بعد سه سال فهمیدم یک بچه هم دارن که من این رابطه رو تموم کردم ولی انقد اومدن جلوی خونمون و التماس و اصرار که میخواد زنشو طلاق بده و یک هفته گریه و التماس باز من ساده رو گول زدن جوری که من هروقت گفتم پولمو بده و از زندگیم برو هی امروز فردا میکن از برج 6پارسال که هم محل کارش و هم خونشو عوض کرده هیچ آدرسی ازش ندارم که برم شکایت کنم خواهش میکنم منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شكايت بفرماييد در ارجاع به پليس ان شاالله هويت وي مشخص خواهد شد

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

درود
چنانچه شماره ملی و تاریخ تولد ایشان موجود باشد از طریق استعلام از ثنا امکان طرح دعوا میباشد