مشاوره حقوقی رایگان - اجرا احكام حقوقی

با سلام خدمت وكلاي محترم
بنده پرونده ي حقوقي مطالبه وجه از شركتي كردم كه در حال حاضر تو دادگاه كيفري حدودا ١٥٠٠ نفر شاكي داره و در حال رسيدگيست و حساب شركت هم مسدود هستش به دستور مقام قضايي
ميخواستم بپرسم من زماني كه حكم قطعي تجديد نظر بگيرم از پرونده حقوقي خودم بزارم اجرا ، مقام قضايي دستور باز شدن حساب و پرداخت به من ميدن؟
يا چون تعداد شكات زياد هستش بايد منتظر موند همه با هم اجرا بزارن و فقط برای من اينكارو انجام نميدن؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.هریک از شکات به نسبت طلبشان بصورت مجزا میتوانند اموال محکوم علیه یا حساب را توقیف کند.

محسن سلیمانی زاوشت

محسن سلیمانی زاوشت :

استان :

چنین پرونده ها رمان زیادی میطلبد تا حکم صادره قعطی نشده ودرخواست اجرای حکم قعطی را نکردید پرونده به اجرای احکام نمی رود مگراینکه قضایی برای قسمتی صادر کندواجرای ان امکان پذیر باشد