مشاوره حقوقی رایگان - آخرین تاریخ رابطه جنسی

نامزدم به من مشکوک شده که در یک ماه اخیر که نبودن من میخوام ثابت کنم رابطه جنسی نداشتم پزشک قانونی اگر میتونن تشخیص بدن تاریخ اخرین رابطه رو ممنون میشم راهنماییم کنید که چیکار باید بکنم ؟

پاسخ ها :

منصوره  داوری

سرکار خانم منصوره داوری :

باسلام.پزشک قانونی تاریخ اخرین رابطه جنسی را نمیتواند مشخص کند پزشک قانونی میتواند مشخص کند که در حال حاضر ارتباط برقرارشده هست یاخیر.واینکه این موضوع درقالب شکایت انجام نمیشود.

سید علی اکبر حسینی

سید علی اکبر حسینی :

استان :

خیر ، پزشکی قانونی چنین چیزی رو نمیتواند تشخیص دهد ، البته اگر رابطه جنسی آثاری داشته باشه مثل ازاله بکارت و یا بعنف بوده و آثاری باقی مانده باشه ، ممکنه که تشخیص داده بشه و اینکه بیش از سه هفته قبل بوده یا کمتر از 3 هفته

سید علی اکبر حسینی

سید علی اکبر حسینی :

استان :

سلام خانم داوری
سئوال مربوط به دوران نامزدی هست