مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

با سلام
هنگامي كه در ميدان بودم در پشت ترافيك، سواری به در عقب سمت راننده زِد و متواري شد و من شماره پلاك ماشين را برداشتم ، و پليس سر صحنه گزارش را نوشت و بعد من به شورای حل و اختلاف رفتم و پرونده تأمين دليل را باز كردم و بعد از نظر كارشناسی كه ٨٠٠٠٠٠ تومان خسارت وارده برای ماشين من بررسی شد در حل و اختلاف ثبت شد و حالا من اين سوْال را دارم كه روال كار بعدی من به چه صورت برای اينكه بتوانم دوربينی كه در ميدانی كه من تصادف كردم را داشته باشم و اينكه خواهان مطالبات خسارت وارده و خرج و مخارج رسيدگی به پرونده تصادف و حضور شخص متواری از صحنه و رسيدن به جزای قانونی سواری را هستم بايد چه درخواستيو و به كجا رجوع كنم، را از شما خواستارم با تشكر فراوان از راهنمايی شما

پاسخ ها :

سیدرامین ذاکری

جناب آقای سیدرامین ذاکری :

دادخواست مطالبه خسارت در شورای حل اختلاف مطرح کنید و از شاهد برای اثباتش استفاده کنید

مهدی بلوری شادباد

جناب آقای مهدی بلوری شادباد:

با سلام
میتوانید در همان شورای حل اختلاف در خصوص مطالبه خسارت اقدام نمایید.