مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک

سلام.
حدود 7 سال پیش زمینی را از فردی خریداری کرده که در قولنامه قبلی زمین که طبق آن فروشنده زمین را از مادر خود خریده بود عنوان شده قطعه زمینی به مساحت تقریبی شش صد متر محدود به حدودات اربعه شمالا به زمین...و غربا به زمین ...شرقا به زمین ...جنوبا به زمین فلان شخص و در اخر آورده شده هر گونه فساد در معامله بر عهده فروشند می باشد. زمان خرید توسط اینجانب زیر قولنامه قبلی فقط عنوان شد که ورقه قباله انتقال یافت به اینجانب و مبلغ خرید عنوان شد. اخیرا فروشنده (پسر صاحب زمین) ادعا کرده که متراژ زمین 20 متر بیشتر بوده.
1- آیا فروشنده با توجه به این که در قولنامه نوشته شده حدود تقریبی شش صد متر، میتواند چنین ادعایی بکند؟ 2- مبلغ آن چگونه حساب میشود نرخ همان موقع یا نرخ روز؟
3- مبلغ باید به چه کسی پرداخته شود فردی که در قولنامه اصلی ( قبلی ) فروشنده بوده یا خریدار ( مادر یا پسر )؟

پاسخ ها :

ادعای اضافه متراژ ملک اضافه متراژ ملک به نرخ روز اضافه متراژ ملک خریداری شده اضافه متراژ ملک قوانین خرید و فروش ملک