مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی پدر

با عرض سلام. پدر من سابقه 50 ماه جبهه داشته. جزء کادر زرهی ارتش بوده. چند سال بعد متوجه شد که سرطان پیشرفته ریوی شد و بر اثر همین بیماری فوت شد و نامه مجروحیت در غرب فکه را نیز داریم و تمام عملیات های که رفته را داریم. ما میخواهیم به حق و حقوق قانونی خودمان برسیم. به کجا مراجعه کنیم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. پدرم هیچ درصد جانبازی ندارد.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بازم جرمی نداره برای چی اینجا سوال میکنی وقتی پاسخش را میدونی