مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از کار کارگر در صورت داشتن قرارداد

سلام، خسته نباشید. در شرکتی استخدام شدم و قرارداد امضا کردم ولی بعد از 5 روز بعد اخراج شدم. چی کار کنم؟ بعد کتک زدنم. چطوری از حقم دفاع کنم؟ میخام کار کنم یا مزایا بگیرم.

پاسخ ها :

اخراج از کار کارگر در صورت داشتن قرارداد اخراج از کار کارگر ضرب و جرح کارگر بازگشت به کار مطالبه مزایای کار کارگر کارفرما