مشاوره حقوقی رایگان - زمین در حریم رودخانه

با سلام و عرض ادب.
یکی دو سال هست که اطرف زاینده رود جاده ای 20 متری هر دو طرف رودخانه اداره آب احداث کرده که مقداری از زمین های کشاورزان داخل جاده افتاد. حال زمین های باقیمانده کشاورزان یعنی بعد از جاده 20 متری مالکیت 100 درصدی از کشاورز هست یا که هنوز مورد ادعای اداره آب می باشد و آیا کشاورز حق فروش آن ها را دارد. با تشکر اگر راهنمایی فرمایید.
من 1000 میخواهم از همین زمین های قید شده بخرم. میخواهم بدانم مشکل قانونی ندارد و مشکلی برای درختکاری نیست؟

پاسخ ها :

مهدي  خسروي

مهدي خسروي :

استان :

باسلام
ابتدا احراز مالکیت شود
سپس به شهرداری مراجعه کنید ودر نهایت باید دادخواست ارائه کنید به دادگاه